Stílus / Divat

Divattippek alapdarabokhoz – Ingek és blúzok

Legújabb bejegyzéssorozatunkban időtálló alapdarabokkal foglalkozunk: hétről hétre olyan basic ruhákat és kiegészítőket mutatunk Nektek, melyekre minden nőnek szüksége van. Második cikkünkben a blúzokat és ingeket vesszük górcső alá, és konkrét divattippekkel igazoljuk, milyen sokszínű és fontos alapdarabról van szó. Igyekeztünk összeszedni minden olyan lehetséges tippet és praktikát, ami ehhez a ruhadarabhoz kapcsolódik, és segíti a napi outfitek összeállítását.

FEHÉR ING

Képek forrása: 12 / 3 / 4

Az egyik legklasszikusabb alapdarab. Valószínűleg mindannyiunk szekrényében lapul egy szép fehér blúz, ha másra nem is, de iskolai ünnepségekre vagy állásinterjúra mind tartogatunk egyet. Az összeállítások szempontjából igazi Jolly Joker, szinte mindenhez passzol, legyen az nadrág vagy szoknya, elegáns vagy sportos összeállítás.

BOYFRIEND STYLE

Képek forrása: 1234

Manapság a karcsúsított, nőies fazonok mellett kifejezetten divatosak a boyfriend stílusú, , laza darabok. Ezekhez érdemes szűk szárú nadrágot vagy szűk szoknyát választani, hogy ellensúlyozzuk a felső lezserségét. Az igazán bő darabokra köthetünk csomót, ezzel egy igazán vagány és különleges végeredményt érhetünk el.

Olvastad már?  5 mód, hogy új ruhák nélkül is divatos maradj - Tízezreket spórolhatsz!

KÖNNYED BLÚZOK

Képek forrása: 1234

A könnyed, nőies blúzokat bátran viselhetjük nadrággal vagy szoknyával egyaránt, az eredmény mindig elegáns és kifinomult lesz. Viseljünk csillogó statement ékszereket a blúzhoz, így még különlegesebbé tehetjük az összhatást. Tavasszal különösen divatosak a pasztellszínek, amit fehérrel vagy más pasztell ruhadarabbal is kombinálhatunk.

FARMERING

Képek forrása: 1234

A farmeringek minden évben hódítanak, évszaktól és szezontól függetlenül. Jól kombinálhatók elegáns és sportosabb összeállításokhoz is. Tökéletesen mutat velük egy-egy különleges ékszer, legyen az egy statement kiegészítő vagy akár egy apró nyaklánc, a lényeg, hogy valami megtörje a farmer egyszerűségét.

VIDÁM CSÍKOK

Képek forrása: 1234

A csíkok is nagy visszatérők, szinte minden szezonban viszontláthatjuk őket a kifutókon, majd a boltok polcain. A csíkos ing első pillantásra lehet, hogy inkább férfi ingre emlékeztet, azonban a megfelelő ruhadarabokkal kombinálva igazán nőies lehet a végeredmény. Válasszunk bátran az új trendeknek megfelelő fűzős darabot, ezek most igazán divatosak, különlegesek és stílusosak.

RÉTEGESEN

Képek forrása: 1234

Rétegezzünk! Az ingeket nagyon jól lehet erre használni. Viselhetjük zakó alatt, vagy akár egy crop top fölé, sőt akár az ingükre is rétegezhetünk pulóvert, blézert, a lehetőségek száma végtelen – a lényeg a kreativitás! Ne féljünk az újszerű megoldásoktól, használjuk az ingeket arra, hogy megfűszerezzék az összeállítást.

Olvastad már?  Örökzöld alapdarabok, amelyeknek minden nő gardróbjában helyük van

DERÉKRA KÖTVE

Képek forrása: 1234

A kockás ingek is nagyon népszerűek voltak pár éve, azóta viszont a derekunkra kerültek, mint egy jó kiegészítő. A fesztivál szezon egyik legkedveltebb összeállítása ez, egyszerre ápol és eltakar, ráadásul stílusos és vagány a végeredmény.

BIEN KEDVENCEK A HÁDÁTÓL