Életmód / Ezotéria

Divat horoszkóp: ez a stílus áll neked a legjobban

Saját stílus

Kos

A Kosok mindig elegánsak, precízek, és ez az öltözékükben is meglátszik: nem az a típus vagy, akinek jól állnak a merész, vagy polgárpukkasztó dizájner darabok, ugyanakkor a megjelenésedben soha semmilyen kifogást nem lehet találni, mindig az alkalomnak megfelelő eleganciával öltözöl.

Mivel temperamentumos, lendületes személyiség vagy, fontos, hogy a ruhád ne akadályozzon a mozgásban: egy szűkre szabott ceuzaszoknyában vagy tűsarkú cipőben csak feszengeni fogsz, és ez meg is látszik. A military stílus viszont kifejezetten jól áll neked.

Bika

A Bikák számára fontos a minőség, és szeretnek különleges dolgokat birtokolni. Lehet, hogy nincs sok ruhád, de azok mind kifinomult és ízléses darabok, igazi divatkülönlegességek. Imádod a kiegészítőket, főleg ha feltűnőek, no meg persze az sem baj, ha drágák. Mivel vonzódsz a természethez, szívesen viselsz bőrt vagy más hagyományos anyagokat, de ezeknek is a legmagasabb minőségben kell készülniük.

Szereted a vidám, feltűnő színeket, és ami a legtöbb emberen már nevetségesen soknak tűnne, te azt is stílusosan tudod viselni.

Ikrek

Ha benézel a szekrényedbe, valószínűleg kényelmes farmereket, sportcipőket és szupernőies selyemszoknyát is fogsz találni. A kettősség igazán jellemző rád, egyrészt állandóan pörögsz, szinte képtelen vagy egy helyben maradni, másrészt imádsz kapcsolatot teremteni, ehhez pedig szívesen megmutatod a finomabbik énedet is.

A könnyű, leheletfinom anyagok és a pasztell színek a te világod, mert ezek egyszerre légiesek és nőiesek is. A kis ruhák és térdig érő szoknyák szintén neked valóak.

Rák

Az érzelmek embere vagy, számodra az aktuális trendeknél sokkal fontosabb, hogy mit vált ki belőled egy-egy ruhadarab. Valószínűleg még mindig van olyan pulóvered, amit az anyukád kötött, vagy egy sálad, amit a nagymamád is hordott.

Mivel fontos számodra az érzelmi kötődés, a most egyébként is divatos, népi motívumokkal díszített ruhadarabok nagyon jól állnak neked, a te esetedben ugyanis ezek valóban érzelmi töltetet is hordoznak az esztétikai funkció mellett, ez pedig szinte életre kelti a hímzett mintákat. A kézzel készített, egyedi vagy kötött ruhák is jól állnak, a tömegtermékekben viszont elhalványodik a személyiséged.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Imádod, ha te vagy a középpontban és mások felnéznek rád, kicsit hiú is vagy, ezért aztán királyhoz méltó öltözéket viselsz: imádod az ékszereket és a csillogást, selyem, bőr, lakk, neked mindegy, csak ragyogjon!

Ugyanakkor nem vagy egy elveszett lélek, ha kell, kiereszted a hangodat, így a cukormázas gyöngyök helyett inkább a vagányabb, glam rockos stílus áll közel hozzád, amivel egyszerre mutathatod meg domináns természetedet és a szépség iránti szenvedélyedet.

Szűz

Nem vagy az a kísérletező típus, aki szokatlan, mégis kreatív és ízléses összeállításaival újra meg újra meglepi a környezetét, ugyanakkor szépérzékednek és kritikus látásmódodnak köszönhetően a hagyományos, mindenhol bevethető ruhadarabokban kifogástalan lesz a megjelenésed.

Csinos kiskosztümök, vagy a klasszikus kis fekete ruha – ezek azok, amikben megmutathatod, milyen jól értesz ahhoz, hogy a lehető legkifinomultabban válassz. Érdemes néhány kisebb kiegészítőt viselned, mivel ezek közül szintén jó ízléssel válogatsz, ugyanakkor izgalmasabbá tehetik a megjelenésedet.

Mérleg

A Mérleg igazi divatdiktátor, aki már hónapokkal a szezon előtt megszimatolja a legújabb trendeket. Imádod a csillogást, és mivel hajlamos vagy visszaélni testi vonzerőddel, a szexis ruhadarabokat is szereted, de soha nem vagy közönséges vagy tolakodó.

Egy mérleg mindig elegáns, akkor is, ha farmert és sportcipőt húz, a közönséges, hivalkodó ruhadarabok azonban éppen azt veszik el tőle, ami annyira vonzóvá tenné: báját és kellemét. Figyeld a francia divatházak legújabb összeállításait, mert ezek a sikkes és nőies darabok neked is jól fognak állni.

Skorpió

Érzékeny személyiségedet nem mutatod meg mindenkinek, a titkok és mitológia iránti vonzalmad azonban az öltözékeden is meglátszik: jól állnak neked a sötét színek és az ősi motívumok, szereted a kicsit gótikus, régies stílust, biztosan van legalább egy ékszered, amin kelta motívumok vagy ókori írásjelek találhatóak.

Ha ügyelsz, hogy ne úgy nézz ki, mint egy legsötétebb korszakát élő kamasz, és képes vagy visszafogott eleganciával viselni ezt a stílust, azzal a legjobb oldaladat mutatod a külvilág felé.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást