4 csókfajta, amitől minden pasi tutira rögtön elveszti az eszét

4 csókfajta, amitől minden pasi tutira rögtön elveszti az eszét

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 csókfajta, amitől minden pasi tutira rögtön elveszti az eszét / 2. oldal

A „csak azért” csók

A hosszú távú kapcsolatok egyik előnye, hogy akkor csókolhatod meg partneredet, amikor csak akarod. Használd ki azt a tényt, hogy kedved szerint bármikor lázba hozhatjátok magatokat egy meglepetés-csókkal. Tarthat rövid vagy hosszú ideig, a lényeg, hogy ne egy „gyors numera” pillanatnyi felvezetője legyen.

Győződj meg arról, hogy mindkettőtöknek örömet okoz és nincs egyéb elterelő tény, amely befolyásolhatja hangulatotokat (munka, stresszhelyzetek). Minden csók arról kéne szóljon, hogy

„te az enyém, én a tied, én is azt akarom, amit te…”

A hirtelen csókok előnye, hogy a kiszámíthatatlanság beindítja mindkettőtök szexuális étvágyát. Ha ilyen csókokkal ajándékozod meg kedvesedet, talán ő is részesíteni fog váratlan csókokban!

A búcsú csók

Az elköszönő csók legalább olyan erős, mint az üdvözlő, sokan azonban alábecsülik. Ahelyett, hogy partneredet röviden átölelnéd és szokásosan csókolnád meg, próbálj karjaiba furakodni és maradj úgy néhány percig, szántsd végig kezeddel a haját, majd lépj a két lába közé, mintha csak táncolni készülnétek.

Csókold meg gyengéden és érzékien, hogy érezze mennyire kivételes ez a pillanat. Vigyázz, a csók végén nem biztos, hogy el fog engedni!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást