Életmód / Ezotéria

12 csillajegy-pár, akiknek óriási kihívás lesz a párkapcsolat

12 csillajegy-pár, akiknek óriási kihívás lesz a párkapcsolat

Mérleg – Halak

Mindkét csillagjegy kedves és gyengéd, fontos számukra a romantika és szeretnek szerelmesek lenni. A gond akkor kezdődik, mikor a hosszútávú kapcsolatra kerül a sor, hiszen ez a két idealista ember a fellegekben jár, nem a valóságban. 

Skorpió – Oroszlán

A pár tagjai mindketten dinamikus, büszke és erős személyiségek, igazi vezetők. Ezek után nem meglepő, ha egymáson is uralkodni akarnak, ami nem fog sikerülni egyiküknek sem. A Skorpió számára ráadásul elengedhetetlen az őszinteség, az Oroszlán pedig lazábban áll az igazsághoz.

Nyilas – Mérleg

Mindketten kellemes, de konfliktuskerülő emberek, akik probléma esetén hajlamosak kivonni magukat a szituációból ahelyett, hogy érdemben foglalkoznának vele. A független Nyilas önálló, amit a döntésképtelen Mérleg nem visel jól, így tartós kapcsolatra nem sok esély van. 

Bak – Rák

Ez a két jegy sok közös tulajdonsággal rendelkezik: mindkettejük számára fontos a család, a barátok, az otthon, és a megbízhatóság. Míg azonban a Rák érzékeny és állandó érzelmi támogatásra van szüksége, addig a Bak magának való és hajlamos elrejteni érzéseit, ami konfliktushoz vezethet. 

via GIPHY

Vízöntő – Nyilas

Mindketten nyitott, független személyiségek, akik szeretnek utazni és szórakozni. A gond akkor van, amikor az önzetlen és karitatív Vízöntő és meglehetősen önző természetű Nyilas egy idő után elkezd két ellenkező irányba tartani. 

Halak – Bak

Ha ez a két jegy összekerül, sok jóra nem számíthatnak, a Halak ugyanis ábrándozásra hajlamos, a Bak viszont végtelenül gyakorlatias. Előbbi csillagjegy könnyen befolyásolható és vannak titkai, utóbbi pedig egyenes, nyílt és csak a tényekre alapoz, így gyakorlatilag semmi közös nincs bennük.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást