Életmód / Ezotéria

12 csillajegy-pár, akiknek óriási kihívás lesz a párkapcsolat

12 csillajegy-pár, akiknek óriási kihívás lesz a párkapcsolat

Kos – Szűz

Az ellentétek vonzzák egymást, így ez a két jegy is, azonban a Kos kalandvágya és az, hogy fittyet hány a kockázatra, az őrületbe kergeti a Szűz jegy szülötteit. A Kos ráadásul nyers és indulatos, amit a Szűz nem képes tolerálni. 

Bika – Skorpió

A Bika érzéki, a Skorpió pedig szenvedélyes, ami a kezdetekben jól illik egymáshoz, azonban előbbi birtokló, utóbbi pedig féltékeny típus, ami nagy összetűzésekhez vezet. Mivel egyikük sem fog engedni, a hálószobán kívül nem lesz működőképes a kapcsolat.

Ikrek – Vízöntő

Mindketten intellektuális és szabad szellemű emberek, ebben tökéletesen illenek egymáshoz, azonban az Ikrek simulékonyabb és őszintébb. A Vízöntő nem osztja meg gyakran az érzéseit, amit az Ikrek egyáltalán nem visel jól. 

Rák – Halak 

Mindkét jegy szülöttei kreatív és érzelemdús személyiségek, akik a művészetben remekül megértik egymást, a párkapcsolatban azonban kihívásokkal küszködnek. A Rák ugyanis mindent a lelkére vesz, amit a könnyedebb beállítottságú Halak nem képes megérteni.

Oroszlán – Nyilas

Mindkét jegy megnyerő és élvezi az életet, a Nyilas remek humorával leveszi a lábáról az Oroszlánt. Azonban az Oroszlánnak állandó figyelemre van szüksége és arra, hogy csillogjon valaki mellett, ezt a másodhegedűs szerepet viszont a Nyilas nem képes elviselni. 

Szűz – Vízöntő

A Szűz stabil, lelkiismeretes és fontos számára, hogy mások mit gondolnak róla. A Vízöntőt viszont ez egyáltalán nem érdekli, továbbá vágyik az ismeretlenre és innovatív. Utóbbi tulajdonságukat a Szűz felelőtlennek tartja és nem képes azonosulni vele. 

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg – Halak

Mindkét csillagjegy kedves és gyengéd, fontos számukra a romantika és szeretnek szerelmesek lenni. A gond akkor kezdődik, mikor a hosszútávú kapcsolatra kerül a sor, hiszen ez a két idealista ember a fellegekben jár, nem a valóságban. 

Skorpió – Oroszlán

A pár tagjai mindketten dinamikus, büszke és erős személyiségek, igazi vezetők. Ezek után nem meglepő, ha egymáson is uralkodni akarnak, ami nem fog sikerülni egyiküknek sem. A Skorpió számára ráadásul elengedhetetlen az őszinteség, az Oroszlán pedig lazábban áll az igazsághoz.

Nyilas – Mérleg

Mindketten kellemes, de konfliktuskerülő emberek, akik probléma esetén hajlamosak kivonni magukat a szituációból ahelyett, hogy érdemben foglalkoznának vele. A független Nyilas önálló, amit a döntésképtelen Mérleg nem visel jól, így tartós kapcsolatra nem sok esély van. 

Bak – Rák

Ez a két jegy sok közös tulajdonsággal rendelkezik: mindkettejük számára fontos a család, a barátok, az otthon, és a megbízhatóság. Míg azonban a Rák érzékeny és állandó érzelmi támogatásra van szüksége, addig a Bak magának való és hajlamos elrejteni érzéseit, ami konfliktushoz vezethet. 

via GIPHY

Vízöntő – Nyilas

Mindketten nyitott, független személyiségek, akik szeretnek utazni és szórakozni. A gond akkor van, amikor az önzetlen és karitatív Vízöntő és meglehetősen önző természetű Nyilas egy idő után elkezd két ellenkező irányba tartani. 

Halak – Bak

Ha ez a két jegy összekerül, sok jóra nem számíthatnak, a Halak ugyanis ábrándozásra hajlamos, a Bak viszont végtelenül gyakorlatias. Előbbi csillagjegy könnyen befolyásolható és vannak titkai, utóbbi pedig egyenes, nyílt és csak a tényekre alapoz, így gyakorlatilag semmi közös nincs bennük.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást