Életmód / Ezotéria

Csillagjegyünk szerint ez a legnagyobb gyengeségünk a munkában

Csillagjegyünk szerint ez a legnagyobb gyengeségünk a munkában

Nyilas

Ami a szíveden, az a szádon, de ez nem biztos, hogy a legjobb hozzáállás egy munkahelyen. Az őszinteség nem mindig egyenlő a tapintatlansággal, így meg kell tanulnod, hogy néha bizony jobb hallgatni, mint olyan dolgokat mondani, amit megbánhatsz, vagy amivel megbánthatsz másokat. 

Bak

Keményen dolgozol, de jobban szereted, ha senki nem szól bele abba, hogyan csinálod, sőt néha már az is bosszant, ha valaki más is belekontárkodik a munkádba és nem a te szád íze szerint végzi a feladatokat. Próbálj egy kicsit lazítani és még az is lehet, hogy valamit te is tanulhatsz másoktól.

Vízöntő

Mély gondolatok, kíváncsi természet. Ez vagy te, de azért jobb, ha észben tartod, hogy nem kell mindig, mindent a végtelenségig elemezned. Számodra a túlgondolás és a saját fejedben való csatározás a legnagyobb kihívás. Kockáztass, és néha tégy meg valamit anélkül, hogy minden irányból kielemeznéd, hidd el, felszabadító érzés lesz!

Halak

Érzékeny vagy és kreatív, ami csodálatos képesség, de ha egy olyan munkahelyen vagy, ahol ennek nincs hely, akkor hamar úgy érezheted, hogy nem becsülnek meg. Figyelj oda rá, hogy mindig ki tudd adni magadból kreatív energiáidat, legyen szó egy megfelelő hobbiról vagy épp egy új munkáról, ahol értékelik különleges tulajdonságaidat.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást