Életmód / Ezotéria

Csillagjegyünk szerint ez a legnagyobb gyengeségünk a munkában

Csillagjegyünk szerint ez a legnagyobb gyengeségünk a munkában

Oroszlán

Néha tarts egy kis egó-ellenőrzést, ugyanis ez az egyetlen, ami a saját sikereid útjába állhat. Tanulj meg alázatosabb lenni és fogadd el, hogy te is tanulhatsz másoktól. Nem lesz könnyű küzdelem, de hidd el megéri, ez a legjobb út a fejlődéshez.

Szűz

Munkamániás vagy és perfekcionista, amivel alapjáraton nem is lenne baj, hiszen mindenki azon dolgozik, hogy kihozza magából a legjobbat, de ez akár az egészséged rovására is mehet, a munkatársaiddal való gördülékeny együttműködésről nem is beszélve. Próbálj meg kevésbé kritikus lenni, ne csak másokkal, hanem magaddal szemben is és gyakorold a pihenést!

Mérleg

Mivel mindig arra törekszel, hogy egyensúlyt teremts, előfordul, hogy egyszerűen nem adsz hangot az aggodalmaidnak és az érzéseidnek. Ez egy darabig rendben van, ha azonban túlfeszíted a húrt, akkor egyszerűen kirobban belőled és utána már bánni fogod, hogy megírtad azt a haragos e-mailt. Inkább tanuld meg kimondani, ha valami nem tetszik, és ne hagyd, hogy a feszültség egyre csak gyűljön benned. 

Skorpió

Rendkívül ambiciózus vagy, ami nem rossz tulajdonság, de figyelned kell, hogy azért maradj csapatjátékos. Előfordulhat, hogy abba a hibába esel, hogy a munkatársaidat is versenytársnak tekinted és épp ezért nem is engeded őket közel magadhoz. Próbálj kicsit kiengedni és barátkozz, tanulj meg együttműködni!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást