Életmód / Ezotéria

Ezt a csillagjegyet idegesíted a legjobban – a zodiákusod szerint

Ezt a csillagjegyet idegesíted a legjobban – a zodiákusod szerint

Kos – a Szüzet

A Kos mindig eltökélt, és ha valami kell neki, megszerzi, nem törődve a következményekkel. Ez a tulajdonság borzasztóan idegesíti a Szűz jegy szülötteit, akik nem ösztönből és akaratból cselekszenek, hanem előbb megvizsgálják és megfontolják minden lépésüket. 

Bika – a Nyilast

A Bika elszeretettel hódol az élvezeteknek és kihozza a maximumot az élet adta kényeztető lehetőségekből  A Nyilas viszont a hasznosabb és kézzelfoghatóbb dolgokat tartja fontosnak és az is irritálja őket, hogy a Bika szemlélete mindenről megváltoztathatatlan.  

Ikrek – a Halakat

Az Ikrek kíváncsi és mindent tudni akar, ezért a feje tele van tudással, amit előszeretettel oszt meg a környezetével. A Halak szemében viszont ez tudálékosságnak tűnik és irritálja az Ikrek „okoskodása”. 

Rák – a Mérleget

A Rák érzelmes, de a külvilág felé kemény páncélt mutat és szívesebben tölt otthon egy hétvégét ahelyett, hogy kimozdulna. A Mérleg viszont élénk szociális életet él és nem érti ezt, ahogy azt sem, miért kell keményebbnek mutatnia magát, mint amilyen. 

Oroszlán – a Vízöntőt

A zodiákus sztárjaként az Oroszlán önkéntelenül is mindig a figyelem középpontjában vagy és ezt a Vízöntő nem nézi jó szemmel, szerinte ez ugyanis csak hiúság és magamutogatás.

Szűz – a Kost

A Szűz óvatos és mindenkinél előbbre gondolkozik, minden lépését gondosan megtervezve. A Kos ezzel szemben spontán és mindenbe hirtelen lelkesedéssel veti bele magát, ezért idegesíti a Szűz biztonsági játéka.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg – a Rákot

A Mérleg a zodiákus barátság-pillangója, hiszen rengeteg ismerőse van, mindenki számíthat rá és mindenkinek jót akar. A Rák otthon ül és csak pár közeli barátja van, ez a karitatív szociális élet pedig felettébb idegesíti.

Skorpió – a Bakot

A Skorpió titokzatos és megfoghatatlan, senki nem tudja, mi zajlik benne, de ez a misztikusság a Bak számára azt jelenti, hogy biztosan valami titkolni valója van, ezért irritálja a személyisége. 

Nyilas – a Bikát

A Nyilas egy szabadszellemű felfedező, aki imád a vadonban kirándulni és utazni, ismereteit pedig új élményeinek megfelelően változtatja. A Bika nem érti ezt, hiszen ő a kényeztetésnek és az anyagi dolgoknak hódol, véleménye pedig mindig sziklaszilárd. 

Bak – a Skorpiót

A Bak a zodiákus legszorgalmasabb jegye, aki keményen dolgozik és környezetével mindig őszinte. Túlzott nyíltsága irritálja a Skorpiót, aki érzelmeit elrejti és titokzatosság lengi körül. 

Vízöntő – az Oroszlánt

A Vízöntő szétszórt, de minden vágya, hogy segítsen az emberiségen. Az egocentrikus Oroszlánt idegesíti ez a nagy önfeláldozás, mert az mártír-viselkedést felfoghatatlannak és  egyenesen bizarrnak találja. 

Halak – az Ikreket

A Halak a horoszkóp legaranyosabb csillagjegye, hiszen jóhiszemű, kedves és egy cukormázas álomvilágban él. Ez az Ikreket idegesíti, mert úgy érzi, a Halak nincs köszönőviszonyban a realitással és nem a valóságban él.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást