5+1 csillagjegy-páros, akik egymás ellentétei, de mégis összepasszolnak

5+1 csillagjegy-páros, akik egymás ellentétei, de mégis összepasszolnak

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5+1 csillagjegy-páros, akik egymás ellentétei, de mégis összepasszolnak / 2. oldal

Ikrek és Nyilas

Nem egyszerű a helyzet, ha egy Nyilas és egy Ikrek talál egymásra. Mindketten kicsit kettős személyiségek, egyszerre introvertáltak és extrovertáltak is, azonban némileg nehezítheti a helyzetet, hogy a Nyilasnál sosem tudni, épp milyen hangulata lesz.

Az Ikreket viszont ez nemhogy nem ijeszti meg, de még izgalmasnak is találja, hogy folyamatos a változatosság a kapcsolatban.

Mivel mindkét jegy szociális alkat, ráadásul intellektuálisak, így könnyedén megértik egymást, sőt, néha olyan érzésük is támadhat, hogy egymás gondolataiban olvasnak.

Persze időnként náluk is vannak viták, de ezek szerencsére az egészséges keretek között mozognak!

Rák és Bak

Érdekes, hogy bár egészen eltérő egyéniségekről van szó, ez a két jegy mégis mágnesként vonzódik egymáshoz. Mindketten rendkívül függetlenek, nehezen fogadják el a segítséget, és szeretnek egyedül helyt állni, de közben rengeteget tanulhatnak egymástól.

A Rákok hajlamosak arra, hogy a hangulatuk gyorsan változzon, a Bakok pedig szerencsére eléggé higgadtak ahhoz, hogy a nehezebb időszakokban is türelmesen ott álljanak a partnerük mellett.

A legfontosabb dolgokban pedig egyetértenek: mindkettejüknek fontos a család és a biztos kapcsolat, ezért bár a személyiségük sok esetben nem egyezik meg, a jövőjüket akkor is tudják együtt tervezni!

Oldalak: 1 2 3

»

1 hozzászólás

  • Adriana
    2021.01.28., 22:27

    Soha Nics oda írva valami jó az oroszlanoknak 🤣

    Válasz

Írj egy hozzászólást