Életmód / Ezotéria

6 csillagjegyes párosítás, akik egymás szöges ellentétei, de mégis összepasszolnak

6 csillagjegyes párosítás, akik egymás szöges ellentétei, de mégis összepasszolnak

Kos és Mérleg

Ez a két csillagjegy nem sok dologban hasonlít egymásra. Míg a Kosok állandóan a pörgést keresik és imádják a kalandokat, addig a Mérlegeknek szükségük van a biztonságra és a stabilitásra. Az egyik tűzjegy, a másik levegő jegy.

És mégis, nagyon jól működik kettejük között egy kapcsolat, hiszen folyamatosan képesek motiválni egymást a megfelelő irányba!

A Kos segít, hogy a Mérleg egy kicsit nyitottabb legyen az ismeretlen felé, míg a Mérleg el tudja érni azt, hogy a Kos egy kicsit lassítson, és legyen óvatosabb. Ráadásul vannak közöttük hasonlóságok is! Mindketten nagyon karizmatikusak, megnyerők, és ha belépnek egy szobába, külön-külön is igazi egyéniségek. Hát még együtt! Mindig tudják, hogyan érezzék jól magukat.

Bika és Skorpió

Meglehet, hogy ez a két jegy állandóan vitatkozik valamin, de ahhoz kétség sem férhet, hogy izzik közöttük a levegő. Ráadásul valóban kiegészítik egymást.

A Bikák rendkívül kitartóak, alaposak, és ha valamibe belevágják a fejszéjüket, a végletekig kitartanak – még akkor is, ha a siker csak nagyon lassan kopogtat be az ajtajukon.

A Skorpiók pedig mindig a szívük után mennek, és azt csinálják, ami boldoggá teszi őket, ezért mindketten képesek segíteni egymásnak a fejlődésben. Együtt egyszerűen megállíthatatlanok, és az biztos, hogy a kapcsolatuk rendkívül szenvedélyes.

Ikrek és Nyilas

Nem egyszerű a helyzet, ha egy Nyilas és egy Ikrek talál egymásra. Mindketten kicsit kettős személyiségek, egyszerre introvertáltak és extrovertáltak is, azonban némileg nehezítheti a helyzetet, hogy a Nyilasnál sosem tudni, épp milyen hangulata lesz.

Az Ikreket viszont ez nemhogy nem ijeszti meg, de még izgalmasnak is találja, hogy folyamatos a változatosság a kapcsolatban.

Mivel mindkét jegy szociális alkat, ráadásul intellektuálisak, így könnyedén megértik egymást, sőt, néha olyan érzésük is támadhat, hogy egymás gondolataiban olvasnak. Persze időnként náluk is vannak viták, de ezek szerencsére az egészséges keretek között mozognak!

Ha érdekel a többi csillagjegyes párosítás is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Rák és Bak

Érdekes, hogy bár egészen eltérő egyéniségekről van szó, ez a két jegy mégis mágnesként vonzódik egymáshoz. Mindketten rendkívül függetlenek, nehezen fogadják el a segítséget, és szeretnek egyedül helyt állni, de közben rengeteget tanulhatnak egymástól.

A Rákok hajlamosak arra, hogy a hangulatuk gyorsan változzon, a Bakok pedig szerencsére eléggé higgadtak ahhoz, hogy a nehezebb időszakokban is türelmesen ott álljanak a partnerük mellett.

A legfontosabb dolgokban pedig egyetértenek: mindkettejüknek fontos a család és a biztos kapcsolat, ezért bár a személyiségük sok esetben nem egyezik meg, a jövőjüket akkor is tudják együtt tervezni!

Oroszlán és Vízöntő

Míg az Oroszlán imád a középpontban állni, és igényli, hogy folyamatosan vele foglalkozzanak, addig a Vízöntő ennek szöges ellentéte. Már csak azért is, mert ő sokszor szeret egyedül lenni, és nem ijeszti meg, ha valamit társaság nélkül kell csinálnia. Azt pedig egyenesen utálja, ha irányítani próbálják.

Ha az Oroszlán képes elfogadni, hogy partnerének kell a szabadság, valójában egészen szuper kapcsolat alakulhat ki közöttük.

A Vízöntők rengeteg klassz ötlettel vannak megáldva, az Oroszlánok pedig segíteni tudnak abban, hogy ezeket meg is valósítsák!

Halak és Szűz

Két teljesen ellentétes jegy mégis egy nagyon boldog és szeretetteli kapcsolatot tud kialakítani. Mindketten türelmesek és barátságosak, ráadásul kiegészítik egymást épp annyira, amennyire szükséges.

Míg a Szűz rendkívül szorgalmas és tettrekész, addig a Halak inkább álmodozik, de az ötletek megvalósításában nem túl erős.

Itt lép be a Szűz, aki segítő kezet nyújt abban, hogy merre induljon el a párja, miközben őt pedig arra motiválja ez a felállás, hogy egy kicsit lazítson a kötelezettségeken, és a szórakozásra helyezze a hangsúlyt.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást