Stílus

A következő csillagjegyek szimpatizálnak veled a legjobban – a csillagjegyed szerint

Nyilas

Kevés olyan nagy kalandor létezik mint te! Mindig keresed az újdonságokat, a kiszámíthatatlanságot, ezért ha valakinek, akkor neked állandóan van egy jó sztorid. Ezt nagyon szeretik benned az Oroszlánok és a Kosok, akik hasonlóan vehemens, szenvedélyes alkatok. Ők azok, akik szívesen vállalkoznak veled egy spontán nyaralásra vagy egy bulira, így tuti, hogy nagyon sok közös élmény vár még rád egy ilyen baráttal, párral.

Bak

A hatékonyság és a szorgalom lehetne a két beceneved, tekintve, hogy te mindig szereted rendben tudni az életedet. Ugyanezt várod el a környezetedtől is, hiszen nagyon idegesít, ha valaki szétszórt, figyelmetlen, és sosem tudja, hol áll a feje. Nem csoda, hogy könnyen szót értesz a Bikákkal és a Szűzekkel, akik szeretik előre megtervezni a hétköznapokat, és semmi sem kerüli el a figyelmüket.

Vízöntő

A te szemedben mindenki a barátod, mindenkire egyenlőként tekintesz, és sosem vonsz le következtetést másokról ismeretlenül. Ez a kedvesség és tolerancia alapjáraton sok ember szimpátiáját kivívja, de tény, hogy a Mérlegekkel és az Ikrekkel rendkívül különleges módon tudsz kapcsolatot teremteni. Ők nagyon szeretnek téged, mert jókat lehet veled beszélgetni, még olyan témákról is, amelyek másoknál talán már átlépnek egy határon.

Halak

Mivel az egyik legérzelmesebb csillagjegy vagy, megesik, hogy áldozatot hozol másokért, vagy folyton segíteni akarsz. Ez szuper dolog, és nem véletlen, hogy a Rákok és Skorpiók annyira rajonganak is érted. Hiszen őszinte vagy, barátságos, és ha szeretsz valakit, azt egy percig sem titkolod. Ők azok, akik nagyra értékelik az őszinte érzelmeket, így biztos, hogy örök barátság, mindent elsöprő szerelem alakulhat ki köztetek.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást