Stílus

A következő csillagjegyek szimpatizálnak veled a legjobban – a csillagjegyed szerint

Oroszlán

Mindig is hevesebb vérmérsékletű voltál, szeretsz kitűnni a tömegből, és ezt nem mindenki nézi jó szemmel. Épp ezért leginkább veled a Kosok és a Nyilasok szimpatizálnak, akik szintén szívesen töltik be a buli lelke szerepet egy társaságban. Ők teljesen megértik a motivációidat, és tudják, hogyan kell jól szórakozni, ezért is találjátok meg olyan gyorsan a közös nevezőt!

Szűz

Szereted, ha van az életedben egy biztos rutin, a meglepetések, spontán kalandok pedig nem is állhatnának távolabb tőled. A legjobban a hasonló földjegyek szimpatizálnak veled, akik megértik, miért is olyan jó precíznek lenni. Ilyen a Bika, aki mindig mindent előre megtervez, vagy a Bak, aki szorgalmas, és szereti, ha az élete rendszerezett. Nagyon jól megértitek egymást, így szerelemben is érdemes ezt keresned!

Mérleg

Számodra mindig is fontos volt az, hogy az emberek kedveljenek, még akkor is, ha te nem feltétlenül rajongsz a másikért. Szuper kommunikátor vagy, nagyon jó barát, az Ikrek és a Vízöntők pedig imádják a társaságodat. Hiszen akárcsak ők, úgy te is képes vagy bármilyen témát feldobni beszélgetés közben, ami továbbviszi a fonalat, és sosincsenek kínos csendek melletted.

Skorpió

Számodra az őszinteség a legfontosabb, és a valódi értékeket keresed, ezért semmit sem utálsz jobban a felszínes, hazug embereknél. Hasonló elveket vallanak a Rákok és a Halak is, ezért nem csoda, hogy annyira gyakran keresik a társaságod.

Veled szívesen beszélgetnek, mert nagyon egy hullámhosszon vagytok, és tudják, hogy nem kell magyarázkodniuk, mert maximálisan megérted a helyzetüket, bármiről is legyen szó. Szuper, hogy ilyen empatikus vagy!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást