Ezzel hozol frászt a szeretteidre zodiákusod alapján

Ezzel hozol frászt a szeretteidre zodiákusod alapján

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezzel hozol frászt a szeretteidre zodiákusod alapján / 2. oldal

Rák

Ettől kapnak frászt a szeretteid: Ha távolságtartó vagy

A Rák jegyűeket mindenki törődőnek, figyelmesnek, kedvesnek ismeri, és valóban, ők azok, akik sokszor nem csak a családjuk, hanem minden ismerősük felett anyáskodnak. A környezetük éppen ezért döbben meg annyira, ha ez megváltozik, és a Rák jegyűek távolságtartóvá, hideggé, levertté válnak – egyáltalán nem tudják titkolni, ha valami problémájuk adódott. 

Oroszlán

Ettől kapnak frászt a szeretteid: Ha nem érdekel, hogy nézel ki

Az Oroszlánok híresek a hiúságukról, szeretik, ha a másoktól kapott pozitív visszajelzéseknek bizony van alapjuk is. Mivel büszkék a megjelenésükre éppúgy, mint a fellépésükre, úgy érzik, nem engedhetik meg maguknak, hogy ne mindig a legjobb formájukat hozzák.

Ezért olyan aggasztó, ha egy Oroszlán elhanyagolja magát és magasról tesz mások véleményére – ott biztos van valami a háttérben.

Szűz

Ettől kapnak frászt a szeretteid: Ha rendetlenné válsz

A Szűz jegyűek méltán híresek precizitásukról, arról, hogy mindig akkurátusak, és semmit sem tesznek cél nélkül, meggondolatlanul. Számukra egyúttal megnyugvást is jelent, ha minden a helyén van. Ezek után már nem is csoda, ha aggódni kezd a környezetük, amikor felrúgják azokat az alapelveket, amikre korábban létfontosságúként tekintettek. 

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást