Életmód / Ezotéria

Ezekből a csillagjegyekből válik a legjobb férj

Skorpió

A Skorpió férfiak nem feltétlenül könnyű esetek, azonban fantasztikus férjek akkor, ha igazán szerelmesek.

Teljesen át tudják érezni a kapcsolat minden rezdülését, ahogy minden másban, úgy a szerelemben is a maximumot nyújtják.

Bár általánosságban magasak az elvárásaik, ez csak azért van, mert saját magukkal szemben is magasra teszik a mércét.

Nagyon figyelmes és szenvedélyes szeretők, a tüzet pedig igyekeznek hosszú távon is fenntartani, hiszen valóban hűséges, ragaszkodó típusok.

Rák

A Rák férfiak egészen más okból kifolyólag kerültek a listánkra, mint a Skorpiók. Míg utóbbiak inkább szenvedélyes tűzzel és féktelenül hódítanak, addig a Rákok azonnal gyengéd üzemmódra kapcsolnak.

Nagyon finoman, kedvesen udvarolnak, sokat bókolnak, de nem azért, mert mindenáron ágyba akarnak vinni, hanem mert ők tényleg ennyire figyelmesek és romantikusak.

A házasságot illetően sem igazán változik a hozzáállásuk, még sok-sok év múltán is teljes figyelmüket fordítják a kapcsolatuk felé, mindehhez pedig még megbízhatóak és törődőek is, úgyhogy igazi férj-jelöltek lehetnek.

Oroszlán

Az Oroszlánok a legtöbbször teljesen mást mutatnak a külvilág felé, mint amilyenek valójában.

Ennek oka az, hogy nagyon büszkék és nagyban függnek környezetük véleményétől.

Azonban ha szerelembe esnek, máris doromboló kiscicává változnak.

Mivel imádják a pompát és a luxust, hercegnőként bánnak a kedvesükkel is.

Különösen ragaszkodóak, szeretetteljesek és gondoskodóak, ezért abban biztos lehetsz, hogy egy Oroszlán férj mindent meg fog tenni azért, hogy boldoggá tegyen.

Kíváncsi vagy kik vannak még a listánkon? A következő oldalon mutatunk még három csillagjegyet, lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Bak

A Bakok meglehetősen hűvösek és távolságtartóak a párkapcsolataikat illetően, ám csak azért, mert félnek. Tényleg idő kell nekik, hogy feloldódjanak, de akkor valóban csodálatos férjjé válnak.

Ők is maximalisták és hajlamosak rá, hogy túl sok időt szánjanak a munkájukra, de ezt csak azért teszik, hogy szeretteiknek a lehető legtöbbet nyújthassák és biztosíthassák.

Ami biztos, hogy nincs túl sok önbizalmuk a párkapcsolataikban, ezért érdemes figyelned rá, hogy véletlenül se adj okot a kételkedésre.

Ha szereted, akkor azt mutasd ki gyakran és ne hagyd, hogy a féltékenység beköltözzön az életetekbe, mert azt a Bakok nem bírják elviselni.

Mérleg

A Mérlegek a legromantikusabb jegyek közé tartoznak. Leginkább abban rejlik a vonzerejük, hogy nagyon imádják az udvarlási fázist, tehát képesek pillanatok alatt az ujjaik köré csavarni bárkit.

Kommunikatívak, társaságkedvelők, úgyhogy tényleg nem nehéz velük kapcsolatba kerülni.

A későbbiek során kétesélyes a házasság, ugyanis a Mérlegek született egyensúlyozók.

Amíg jól megy a párkapcsolat, addig ők is felhőtlenül boldogok, de sokszor kibillennek a hullámvölgyekben és nehezen viselik, ha szembe kell nézni a problémákkal.

Ettől persze még jó férjek és tényleg törekszenek arra, hogy a nehézségeken gyorsan átlendüljetek.

Halak

A Halak férfiak nagyon romantikusak és érzelmesek, ezért remek férj-jelöltek lehetnek, feltéve, hogy neked fontosak az említett tulajdonságok.

Hihetetlen mélyen tudnak szeretni, ráadásul a többségükben ott bújik egy jó adag művészi véna, szóval még az is lehet, hogy te leszel egy remekmű múzsája.

Az biztos, hogy egy Halak férfi nem fél majd megmutatni a gyengédebb oldalát sem, ami persze nem minden nőnek jön be egyformán.

Ha te az igazi romantikus herceget keresed magad mellé, akkor a Halakkal nyert ügyed van, de ha a fejedben egy erős, kitartó és határozott férfi képe él, akkor ez a csillagjegy nem lesz ideális választás számodra.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást