Életmód / Ezotéria

5 csillagjegy, aki képes felállni a padlóról és akárhányszor újrakezdeni

Vannak, akik sokáig küzdenek azzal, hogy elengedjék a múltat és tiszta lappal folytassák, míg vannak olyan szerencsések, akik ezeket a rettentő nehéz helyzeteket is viszonylag jól kezelik, képesek arra, hogy hamar továbblépjenek. Nézzük, mely csillagjegyekre jellemzőek ezek!

Kos

Ha Kos vagy, akkor tele vagy energiával, ezt pedig jól tudod kamatoztatni a nehéz időszakokban is. A többi csillagjegyhez képest egész jól viseled a csalódást és a szakításokat.

Teszed mindezt úgy, hogy nem mész át kisírni magadat a legjobb barátnődhöz, hanem te magad veszed kézbe az eseményeket és teszed rendbe az életedet.

Nem félsz semmitől, imádod a kihívásokat és soha nem unatkozol, így az esetleges kudarcok után is lefoglalod magadat és új célokat keresel magadnak.

Távol tartod magadtól a szomorúságot és a fájdalmat, nem engedheted meg magadnak, hogy összeomolj.

Oroszlán

A csillagjegyek közül az Oroszlánok képesek leghamarabb túllépni a szakításon és a csalódáson.

Mindez nem azért van, mert ne lennél képes komoly érzelmekre, nagyon is kedves és szerető típus vagy, de nem hagyod, hogy bármi elrontsa a jókedvedet vagy kizökkentsen a lelki harmóniából.

Olvastad már?  Mielőtt újra összejönnél az exeddel, tedd fel neki az alábbi 5 kérdést

Jó tulajdonságod, hogy ha a padlóra kerültél, szinte egyből elkezdesz tervezgetni és azon töröd a fejedet, hogyan is kezdhetnéd újra.

Képes vagy tanulni a hibáidból, kitartásodnak és koncentrálóképességednek köszönhetően legközelebb már hiba nélkül oldod meg az előtted álló feladatot.

Vezető típus vagy, mindig rendelkezel egy B-tervvel, igazán elszánt, sőt néha makacs vagy.

Kíváncsi vagy, melyik a további 3 csillagjegy? A következő oldalon kiderül, lapozz egyet >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2