Életmód / Ezotéria

Ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb szingliként

Vízöntő

A vízöntők nagyon független, talpraesett és zabolázhatatlan személyiségek. Nagyon széles látókörrel rendelkeznek, érdeklődőek és kíváncsiak, sokszor kreatívak, és az egyenlőségre törekszenek. Vízöntőként esélyes, hogy kicsit különcnek érzed magadat, és ebben tulajdonképpen nem is tévedsz nagyot. Igaz, hogy tényleg egyedinek számítasz, de néha azt is érzed, felette állsz minden szabálynak, ami bizony a párkapcsolataid alakulását is alaposan megnehezíti.

Hajlamos vagy arra, hogy teljesen elszigeteld magadat, akár időszakosan, akár végleg, és minimálisra redukáld az ismerőseid, nemhogy a barátaid számát. Szinte alapkövetelménynek érzed, hogy mást csinálj, mint amit az átlag, ami miatt egyébként sokan felfigyelnek rád az ellenkező nemből. Te azonban különcségedet a párkapcsolatok terén is őrzöd, és nem igazán vagy arra hajlandó, hogy egy hagyományos kapcsolat igájába hajtsd a fejedet.

Fontos számodra, hogy sokat lehess egyedül, és mindenáron őrizni akarod a függetlenségedet és a szabadságodat. Ez egyrészt pozitív dolog, másrészt nem igazán az alapköve a boldog párkapcsolatoknak, főleg nem a családi életnek. Még, ha előbbire valamilyen szinten törekszel is, vízöntőként meglehetősen nagy esély van rá, hogy nem akarsz majd gyerekeket.

Ikrek

Különösen nyitott, sokoldalú és kíváncsi vagy, állandóan aktívan keresed a feladatokat, teendőket. Mindez persze nem azt jelenti, hogy végre is hajtod őket, de az biztos, hogy semmiről sem szeretnél lemaradni. Jellemző az életedre egyfajta felszínesség, ami nem azért van, mert negatív a személyiséged, hanem mert annyira széles körben szeretnél ismereteket gyűjteni, hogy egyszerűen nincs esélyed igazán elmélyülni semmiben.

Ez természetesen a párkapcsolatodra is igaz, bár előnyödre szól, hogy a kommunikáció terén valóban jeleskedsz. Nagyon pörgős vagy, folyton jössz-mész, és ember legyen a talpán, aki ezzel a tempóval lépést tud tartani. Akármennyire is nyitott vagy, valójában nem engeded egykönnyen közel magadhoz az embereket – még a szeretteidet sem, nemhogy másokat.

Sokszor te is úgy érzed, nem igazán tudod, mit szeretnél, mert egyszerre vágysz a biztonságra, a szeretetre, viszont azzal is tisztában vagy, hogy nem akarod feladni a szabadságodat, a kötetlen életedet. Ez nehéz döntés, és sokszor nem is igazán sikerül, vagy, ha mégis, akkor általában meggyőzöd magadat, hogy a kötetlen életforma számodra több örömet tartogat. Ebben lényegében van is valami, különösen esetedben.

Olvastad már?  Egyre többen alszanak külön a párjuktól - Jót tesz ez a párkapcsolatnak?

Szűz

A szűz nem azért került fel a listára, amiért az ikrek és a vízöntő, rájuk ugyanis messze nem jellemző a szabadság iránti mánia, és a mérhetetlen kíváncsiság. Akkor mégis miért kaptak helyet a felsorolásunkban? Leginkább távolságtartásuknak, hűvös érzékenységüknek köszönhetik a jelenlétüket. A szüzekről sokan – hibásan – úgy vélik, hogy „tipikus” nők és háziasszonyok, szóval kifejezetten feleségnek valóak, de ez egyáltalán nem igaz.

Egyszerűen jól alkalmazkodnak, szeretik, ha viszontszeretik őket, és kedvelik a bizalmas, lelki melegséget nyújtó partneri jelenlétet. Ám sokszor annyira feszélyezettek és távolságtartóak, hogy esélyük sincsen eljutni a komolyabb párkapcsolatig, nemhogy a szerelemig.

Ha mégis belevágnak, akkor nagyon nehezen oldódnak fel, valahogy képtelenek igazán közel engedni magukhoz valakit. Ráadásul analitikus, elemző személyiségek, akik az érzelmeket is valahogy racionális, kézzelfogható dologgá próbálják átalakítani, ami nyilván nem igazán lehetséges. Sokszor annyira macerásnak és bonyolultnak találják a párkapcsolatokat, hogy inkább visszakoznak, és kihasználják azokat az előnyöket, amiket a szingli élet nyújtani tud – többek között azt, hogy karrierjük könnyebben kiteljesedhet.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást