Életmód / Ezotéria

Csillagjegyek, akik a legjobb baráti csapatot alkotják egymással

Oroszlán: Kos, Skorpió

Az Oroszlánoknak olyan barátokra van szükségük, akik erős jelleműek és tisztában vannak a saját képességeikkel. Bár a Kos és a Skorpió is szélsőséges jegyek, ismerik a saját gyengeségeiket, és képesek kordában tartani érzelmeiket.

Az Oroszlánok szeretnek a középpontban lenni, míg a Kosok olykor szeretnek visszahúzódni és átadni a teret másoknak, esetleg osztoznak a rivaldafényben. A Skorpió nagyon megértő, amire az olykor akaratos Oroszlánnak szüksége van. Ez a három jegy együtt képes szinte bárkit bármiről meggyőzni, így ha ők összefognak, akkor még a csillagokat is le tudják hozni az égről.

Szűz: Bak, Rák

A Szűz, a Bak és a Rák mind a hárman nagyon intelligens jegyek, és ennek köszönhetően jól tudják venni a különféle akadályokat is. Mindannyian kitartóak, és amibe egyszer belefognak, azt szeretik véghez is vinni.

Ugyanakkor játékos kreativitásuknak köszönhetően a közös projektekben sem a munka menete, sem pedig a végeredmény nem lesz unalmas. Nagyon szeretik a különféle művészeteket, nagy természetimádók és mindig valami új dolog elsajátításán törik a fejüket. Ez a három jegy biztosan nem unatkozik együtt!

Mérleg: Halak, Oroszlán

A Halak és az Oroszlán is jól kiegészítik a kiegyensúlyozottságra törekvő Mérleget, mivel mindegyik jegy pont azokat a tulajdonságokat hordozza, amelyekre szüksége van.

A Mérleg nagyon intelligens, ötletes jegy, viszont nehezen hagy fel a jól bevált módszereivel, ezért néha noszogatni kell. Az Oroszlán pont erre képes, hiszen arra ösztönzi a Mérleget, hogy állítson maga elé olyan kihívásokat, amik arra kényszerítik, hogy elhagyja a komfortzónáját. A Halak pedig képes előhívni a Mérlegben rejlő kreativitást.

Skorpió: Rák, Szűz

A Skorpió jegyűek nagyon öntudatosak és makacsok, akik mindig a saját fejük után mennek, ezért fontos, hogy olyan barátaik legyenek, akik értékelik őket és képesek kicsit felszínre hozni az érzelmesebb oldalukat.

A Rák és a Szűz elfogadják és tisztelik a Skorpiót, aki ezért cserébe bármire képes. Az ő kapcsolatuk olyannyira szoros, hogy akár évtizedekig tartó, hosszú és tartalmas barátságok születhetnek közöttük.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW