Életmód / Ezotéria

Ez a csillagjegyedhez illő tökéletes munka

Ez a csillagjegyedhez illő tökéletes munka

Mérleg

A Mérleg számára nem is maga a munka, hanem a benne található öröm az, ami motiválja. Általában olyan állást keres, ami egyben a hobbija is, így nem érezné nyűgnek a mindennapi robotolást. Szereti a művészetet, a szépséget, a luxust. Levegő jegyként fontos, hogy ne legyen korlátok közé szorítva és kiélhesse kreativitását, ezért irodákban, kötött munkaidőben nem érezné jó magát.

Nagy igazságérzete és diplomatikus képessége miatt az igazságszolgáltatásban is megállja a helyét, de csakis akkor, ha nem fejlődik ki benne a mérlegekre jellemző túlzott engedékenység.

Legideálisabb munkahely számára: bíró, ügyvéd, író, szerkesztő, zenész, színész, divattervező.

Skorpió

Nagyfokú hangulatingadozásai miatt sokszor félelmet kelt másokban, de ezt akár még kamatoztathatja is. Hatalmas munkabírással rendelkezik, ami néha munkamániába csaphat át, mivel ha belefeledkezik valamibe, akkor csak nehezen áll le vele.

Főnökként és beosztottként is maximálisan elvégzi a munkáját, de ehhez az kell, hogy nyugodt légkör vegye őt körül, és ne zavarják. A csapatmunka nem igazán neki való, mivel kevesen tudják elviselni érzékenységét, ami konfliktusokat szülhet.

Legideálisabb munkahely számára: rendőr, katona, festő, ügyvéd.

Nyilas

A szabadságvágyó Nyilas igazi életművész, akit nehéz korlátok közé szorítani. Teljes erővel lázad az unalmas, megszokott élet ellen, ezért nem is található meg nagyon irodákban, a négy fal között.

Imád utazni, új emberekkel, kultúrákkal megismerkedni, a lényeg, hogy állandóan mozgásban legyen, és új impulzusok érjék. Kíváncsisága miatt élete végéig tanul, fejlődik, ezért mindig újabbnál újabb célokat tűz ki maga elé, ami előre viheti és motiválhatja.

Legideálisabb munkahely számára: író, idegenvezető, kutató, stewardess, színész.

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást