Életmód / Ezotéria

Ez a csillagjegyedhez illő ideális munka

Ideális munka

Nyilas

A szabadságvágyó Nyilas igazi életművész, akit nehéz korlátok közé szorítani. Teljes erővel lázad az unalmas, megszokott élet ellen, ezért nem is található meg nagyon irodákban, a négy fal között.

Imád utazni, új emberekkel, kultúrákkal megismerkedni, a lényeg, hogy állandóan mozgásban legyen, és új impulzusok érjék. Kíváncsisága miatt élete végéig tanul, fejlődik, ezért mindig újabbnál újabb célokat tűz ki maga elé, ami előre viheti és motiválhatja.

Legideálisabb munkahely számára: író, idegenvezető, kutató, stewardess, színész.

Bak

A Bak jegyben szülöttek logikus gondolkodásukról híresek, akik szeretik kielemezni a dolgokat, és minden oldalról megvizsgálni azokat, hogy pontos, képet kapjanak mindenről. Szeretnek a számokkal dolgozni, igazi reál beállítottságúak.

Annak ellenére, hogy a részletek megszállottjai, igazán gyorsan gondolkodnak és döntenek. Nagyon jó vezetők, a tiszteletet hamar kivívják mások előtt, és ügyesen is tudják a környezetüket irányítani.

Legideálisabb munkahely számára: pénzügyi elemző, banki tanácsadó, hitelügyintéző, bróker, mérnök.

Vízöntő

Munkájukban nagyon fontos a szabadság, és az, hogy szárnyalhat a fantáziájuk. Érzelemgazdagok és jó problémamegoldók, de a részleteket ki nem állhatják, ezért néha felületessé válhatnak. Untatja őket a monotonitás, még akkor is, ha vezető pozícióban vannak.

Ha megnyernék a lottót, ők biztosan tovább dolgoznának, mert anélkül feleslegesnek éreznék magukat. Sokszor váltogatják a munkahelyüket, szeretnék minél több területen kipróbálni és kamatoztatni tehetségüket.

Legideálisabb munkahely számára: tréner, PR, irodalmár, média, régész, kutató.

Halak

Fontos számukra a más emberekkel való foglalkozás, a segíteni akarás. Igazi csapatjátékosok, megnyerő modoruk és kedvességük miatt főnökeik és munkatársaik hamar megszeretik. Nem vezető típusok, sokkal jobban érzik magukat a háttérben, egyfajta csendes társként.

Ez persze nem jelenti azt, hogy csupán szemlélődik, mindenki megérezné a hiányukat, mivel általában fontosabb munkát végeznek, de nem kérkednek vele. Alkalmazkodó típusúak, céljaikat úgy is elérik, hogy közben nem gázolnak át másokon.

Legideálisabb munkahely számára: egészségügyi dolgozó, tanár, szociális munkás.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást