Életmód / Ezotéria

Ez a csillagjegyedhez illő tökéletes munka

Ez a csillagjegyedhez illő tökéletes munka

Rák

A legcsaládcentrikusabb jegy az összes közül. Az otthon a legfontosabb a számukra, ezért általában vagy onnan dolgoznak, vagy pedig családokkal, gyerekekkel foglalkoznak. Nehezen bírják a kritikát és a bírálatokat, ezért olyan munkahely való nekik, ahol ennek esélye minimális.

Szeret segítő szerepében tetszelegni, főleg, ha közben némi kreativitást is talál benne. Nem baj, ha csapatban kell lenniük, sőt, igénylik is azt, hogy nagyobb társaság vegye őket körül, de csakis akkor, ha szeretik és megbecsülik munkáját.

Legideálisabb munkahely számára: ápoló/nő, szociális munkás, lakberendező, családjogi ügyvéd, tanár.

Oroszlán

Szinte nincs is olyan ember, aki ne figyelne fel egy Oroszlán karizmájára és határozottságára. Vezető szerepre vágyik, de ha valamiért mégse jönne össze ez neki, jaj annak a főnöknek, aki utasítgatni próbálná! Domináns jegyként nem tűri a kioktatást, így az éles konfliktusoktól se riad vissza, legyen az akár egy munkatárssal, akár a munkáltatóval, ő mindig megmondja azt, amit abban a pillanatban gondol és érez.

Megnyerő modora miatt általában a társaság középpontja, hamar elnyeri mások figyelmét, ezért remek főnök válhat belőle- persze, ha alkalmazottai kellően alázatosak vele szemben.

Legideálisabb munkahely számára: politikus, üzletvezető, tanácsadó, értékesítő, vállalkozó, kommunikációs menedzser.

Szűz

Mivel a tökéletességre törekszik, és szeret a részletekben elveszni, kitűnő elemző válhat belőle. Szeret gondolkodni, filozofálni, a dolgok mélyére ásni, ezért olyan munka való neki, amiben kíváncsiságát és precizitását kiélheti.

Remekül kijön másokkal, ezért akár csapatban is dolgozhat, őt ez nem hátráltatná, sőt, inkább előrevinné.

Legideálisabb munkahely számára: pénzügyi elemző, régész, kritikus, ékszerész.

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást