Életmód / Ezotéria

Ez a csillagjegyedhez illő ideális munka

Ideális munka

Oroszlán

Szinte nincs is olyan ember, aki ne figyelne fel egy Oroszlán karizmájára és határozottságára. Vezető szerepre vágyik, de ha valamiért mégse jönne össze ez neki, jaj annak a főnöknek, aki utasítgatni próbálná! Domináns jegyként nem tűri a kioktatást, így az éles konfliktusoktól se riad vissza, legyen az akár egy munkatárssal, akár a munkáltatóval, ő mindig megmondja azt, amit abban a pillanatban gondol és érez.

Megnyerő modora miatt általában a társaság középpontja, hamar elnyeri mások figyelmét, ezért remek főnök válhat belőle- persze, ha alkalmazottai kellően alázatosak vele szemben.

Legideálisabb munkahely számára: politikus, üzletvezető, tanácsadó, értékesítő, vállalkozó, kommunikációs menedzser.

Szűz

Mivel a tökéletességre törekszik, és szeret a részletekben elveszni, kitűnő elemző válhat belőle. Szeret gondolkodni, filozofálni, a dolgok mélyére ásni, ezért olyan munka való neki, amiben kíváncsiságát és precizitását kiélheti.

Remekül kijön másokkal, ezért akár csapatban is dolgozhat, őt ez nem hátráltatná, sőt, inkább előrevinné.

Legideálisabb munkahely számára: pénzügyi elemző, régész, kritikus, ékszerész.

Mérleg

A Mérleg számára nem is maga a munka, hanem a benne található öröm az, ami motiválja. Általában olyan állást keres, ami egyben a hobbija is, így nem érezné nyűgnek a mindennapi robotolást. Szereti a művészetet, a szépséget, a luxust. Levegő jegyként fontos, hogy ne legyen korlátok közé szorítva és kiélhesse kreativitását, ezért irodákban, kötött munkaidőben nem érezné jó magát.

Nagy igazságérzete és diplomatikus képessége miatt az igazságszolgáltatásban is megállja a helyét, de csakis akkor, ha nem fejlődik ki benne a mérlegekre jellemző túlzott engedékenység.

Legideálisabb munkahely számára: bíró, ügyvéd, író, szerkesztő, zenész, színész, divattervező.

Skorpió

Nagyfokú hangulatingadozásai miatt sokszor félelmet kelt másokban, de ezt akár még kamatoztathatja is. Hatalmas munkabírással rendelkezik, ami néha munkamániába csaphat át, mivel ha belefeledkezik valamibe, akkor csak nehezen áll le vele.

Főnökként és beosztottként is maximálisan elvégzi a munkáját, de ehhez az kell, hogy nyugodt légkör vegye őt körül, és ne zavarják. A csapatmunka nem igazán neki való, mivel kevesen tudják elviselni érzékenységét, ami konfliktusokat szülhet.

Legideálisabb munkahely számára: rendőr, katona, festő, ügyvéd.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást