Életmód / Ezotéria

Tudtad? A csillagjegyednek van virága! Ezt árulja el a személyiségedről

Kos – Lonc

A Kos a zodiákus első jegye, így a kezdetet jelképezi. A lonc – vagy másnéven mézbogyó – kora tavasszal nyílik, tehát az újjászületés és új kezdetek évszakának szimbóluma, ami ezért remekül passzol a Koshoz. Ahogy a méhecskék sem tudnak ellenállni a lonc édes virágainak, úgy a Kos jegy szülöttei is elcsábítanak másokat lehengerlő önbizalmukkal és bájukkal.

Konok, makacs emberek, de emellett kellemes személyiségek. A lonc erős kúszónövény, mely arra utal, hogy a Kos semmit nem ad fel könnyen és mindenképpen véghez viszi akaratát.

Bika – Pipacs

A Bikákról köztudott, hogy értékelik a szép dolgokat, amikkel szeretik is körbe venni magukat. A határozott földjegy szülöttei a pipacshoz hasonlóan szívósak, mégis finomak, elegánsak. A Bikának remek érzéke van a szépséghez, ezért gyakran jeleskedik a dizájn és művészet területén.

Élvezi az életet, de értékeli a biztonságot és a kényelmet is. Sokáig tűr, de ha egyszer megharagszik, nincs visszaút, mert képtelen a megbocsátásra. Ragaszkodó természetű, türelmes, és ha jön a vihar, – csakúgy, mint a látszatra törékeny pipacs – a végletekig kitart.

Ikrek – Levendula

A levendula buja, egyedi megjelenése remekül szimbolizálja az Ikrek barátságos, energikus természetét. A jegy szülötteinek élénk, vibráló személyisége olyan, akárcsak egy szépséges, levendulával pettyezett lila domboldal.

Az Ikrek produktívak és aktívak, mindig dolgoznak valamin. Igazi múzsák is – ahogy egy buja levendulamező, úgy terjesztik ki környezetükre kellemes és különleges személyiségüket. A levendula nemcsak szép, hanem gyógyító hatású is, ahogy az Ikrek jelleme is sokkal többet rejt, mint amit elsőre láttatni engednek magukból.

Rák – Fehér rózsa

A Rák legfontosabb ismérve az érzékenysége és érzelmessége, ennek pedig örök jelképe a fehér rózsa, amely egyszerre szenvedélyes és ártatlan. Mindemellett rendkívül élénk képzelőereje is van, és ugyan olykor élvezi a kalandot, de inkább akkor érzi magát biztonságban, amikor élete a megszokott keretek között zajlik.

A fehér rózsa remekül passzol a Rák jegy figyelmes és intuitív szülötteihez, és nemcsak azért, mert elegáns, hanem mert mindenki szereti.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán – Napraforgó

Az Oroszán még az Ikreknél is társaságkedvelőbb és mindig a parti középpontja. Napos és megnyerő személyiségéhez a napraforgó illik a legjobban, ami egy erőteljes, nagy virág. Az Oroszlán jegy szülöttei igazi vezéregyéniségek, de emellett hűséges és melegszívű barátok, akikhez ismerőseik előszeretettel fordulnak tanácsért.

Hajlamosak a hiúságra, valamint arra, hogy azt higgyék, a Nap csakis rájuk süt. Ahogy magasztosan áll a napraforgó a mezőn, úgy éli életét az Oroszlán is, büszkén és magabiztosan.

Szűz – Boglárka

A Szüzek előzékeny, megfontolt személyiségek, akik alaposan átgondolják, mielőtt cselekszenek. Ennek ellenére melegszívű és vidám emberek, amit virágként jól jellemez a boglárka – szép és bájos, de semmiképpen sem hivalkodó.

Ez a virág törékenynek tűnhet, de meglepően szívós. Első látásra egy Szűz jegyben született ember visszahúzódónak és félénknek tűnhet, de ha megismered, kinyílik, mint egy boglárka, és látni engedi jó kedélyű, életvidám oldalát is. Szereti a rendet, de olykor hajlamos elveszni a részletekben.

Mérleg – Rózsa

A rózsa klasszikus virág, mindenki szereti, ugyanúgy, ahogy a Mérleg jegy szülötteit is, hiszen ők mindig rendkívül népszerű emberek. Emellett a szeretet és a béke virága, amely remekül jellemzi a Mérleg szenvedélyes igazságérzetét és egyensúlyra törekvését.

Ez a jegy akkor érzi magát legjobban, amikor családja és barátai körében, vagy a természetben lehet. A rózsa klasszikus szépsége jelentkezik abban a tulajdonságában is, hogy előszeretettel veszi magát körül időtlen, esztétikus tárgyakkal.

Skorpió – Krizantém

Mint a krizantém virágainak megannyi szirma, olyan sokrétű és összetett jellem a Skorpió. Személyisége több rétegből áll – ha úgy érzi, valaki kezdi kiismerni, mindig előáll valami újdonsággal. A Skorpió szeret tisztán látni és értékeli az őszinteséget. Objektív meglátásaival sikeresen old meg nézeteltéréseket.

A krizantém szerteágazó szárai jól jellemzik, milyen összetett, bonyolult érzelemvilágú ember a Skorpió. Mindezek mellett intuitív, fókuszált személyiség, és komoly érzelmeket rejt magában.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas – Szegfű

A Nyilas becsületes, szavahihető és nem kertel, hanem egyből a lényegre tér. Csakúgy, mint a szegfű, ami egyszerre erős és szépséges virág. A Nyilasok szeretnek szeretni és még jobban szeretnek szerelmesek lenni, ezért nem csoda, hogy viráguk a szegfű, ami az esküvők legkedveltebb díszítő eleme.

A jegy szülöttei szívesen osztják meg másokkal gondolataikat, és erősek, de ugyanakkor érzékeny oldaluk is van, amit hajlamosak megtartani legközelebbi ismerőseiknek.

Bak – Nárcisz

Ennek a dolgos és kitartó jegynek a virága a nárcisz, amely ugyanolyan megbízható, mint a Bak a munkájában, hiszen a virág is pontosan kinyílik minden tavasszal. A Bak vezető típus, mások mindig számíthatnak rá, mert lehengerlő és kitartó személyiség.

A jegy szülöttei szeretik a biztonságot és ennek érdekében hajlamosak keresztülvinni akaratukat másokon. Mindig a rendre törekszenek és jól rendszereznek az élet minden terén, amit környezetük nagyra értékel.

Vízöntő – Orchidea

Egy Vízöntő visszafogottnak, sőt, egyenesen félénknek tűnhet, de ez csak a látszat, hiszen szeretteik és közeli barátaik körében rendkívül felszabadultak, sőt, egyenesen excentrikusak is lehetnek. A jegy szülöttei intelligensek és remek problémamegoldó képességgel rendelkeznek, így hozzájuk egy erős, de mégis finom virág való, az orchidea.

Ez a látszólag törékeny, mégis szívós virág remekül jellemzi személyiségüket. A Vízöntő kíváncsi és találékony, és ugyan néha úgy tűnik, ellentmondásokba keveredik, mindössze másképp látja a világot.

Halak – Vízililiom

Természetesen mi más lehetne egy vízjegy virága, mint a gyönyörű vízililiom, másnéven tavirózsa? A Halak nagyon érzelmes, sokszor választ művészi pályát és lesz belőle táncos, zenész vagy festő.

Intuitív jegy, fogékony a természetfölöttire és mások rezgéseit is jól olvassa. Érzelmei néha hajlamosak kicsit túláradni, de többnyire azért, mert a környezetük érzéseit fogja fel finom „adóvevőivel”.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást