Életmód / Ezotéria

A csillagjegyed segíthet: vajon te mikor találod meg az Igazit?

A csillagjegyed segíthet: vajon te mikor találod meg az Igazit?

Kos

Akkor érkezik el az Igazi az életedbe, amikor végre képes leszel elengedni azt az exet, akit annyira szerettél. Ugyanis, valljuk be, hajlamos vagy felkeresni őt, amikor magányosnak érzed magad és hiányzik. Biztos vagy benne, hogy ő is hasonlóan érez, ezért bátran fel mered őt hívni; ezt a bátorságot viszont arra kéne használod, hogy elengeded őt, és megpróbálsz továbblépni. Amikor képes leszel arra, hogy nemet mondasz neki, és nem keresed fel a nehéz napokon, akkor fog belépni az életedbe a mindent elsöprő szerelem!

Bika

Annyira félted a szíved a csalódásoktól, hogy szinte nem is akarsz beengedni senkit a kis világodba. Titkon úgy érzed, mindenki csak bántani fog téged előbb-utóbb, hiszen már annyiszor törték össze a szíved, hogy nem mered ezt még egyszer megkockáztatni. Ha azonban szeretnéd megtapasztalni a biztonságot nyújtó, örökké tartó szerelmet, akkor muszáj lerombolnod a falat, amit a szíved köré építettél. Ez a személy ugyanis nem fogja magától értetődőnek venni a jelenléted, és nagyon fog imádni téged; de ha nem hagyod, hogy ezt tegye, nem is fog sor kerülni rá.

Ikrek

Akkor fogod végre megtalálni az Igazit, amikor sikerül eldöntened, mire vágysz. Általában nehezen hozol döntést, mindig valami mást akarsz, és ami felkelti az érdeklődésedet, nem sokáig tartja azt meg. Így viszont nem tudsz hosszú távú kapcsolatban élni. A szerelem részben egy döntés is: elhatározod, hogy az adott személy mellett maradsz, és erre te nehezen vagy képes. A korábbi párjaid ezért folyton kétségek közt hánykódtak, és sosem tudták, hányadán állnak veled. Vajon komolyan gondolod velük, vagy csak sodródsz az árral? Amikor végre a kapcsolatodban hajlandó vagy meghozni a döntést, és megválaszolod a kérdéseket, a szerelem tényleg rád találhat!

Rák

Nehezen lépsz ki a komfortzónádból, és emiatt nem is igazán tudsz új kapcsolatokat kötni. Az igaz szerelem viszont akkor talál rád, ha végre veszed a bátorságot, és megteszed ezt. Ugyanis szinte biztos, hogy a lelkitársad nem a közvetlen baráti körödből kerül majd ki. Valószínűleg még nem ismered őt, épp ezért kell nyitottabbá válnod, hogy egymásra tudjatok találni. Amikor ezt megteszed, rájössz, hogy nincs mitől félned. Eleinte ijesztő olyan emberek társaságát keresni, akikkel még sosem váltottál egy szót sem, de amikor esélyt adsz az ismeretlennek, olyan kincsre bukkansz, ami nagyon boldoggá tesz!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Mindig a középpontban akarsz lenni, és azt akarod, hogy veled foglalkozzanak az emberek. Azonban ahhoz, hogy megtaláld a Nagy Ő-t, egy kicsit meg kell feledkezned saját magadról. Nem várhatod el az emberektől, hogy folyton érdeklődjenek felőled, és mindig rád áldozzák a figyelmüket. A párodnak fontos leszel, de meg kell értened, hogy az életében más prioritások is vannak. Ha sikerül megtanulnod, hogy egy boldog kapcsolatba mindkét félnek erőt és energiát kell befektetnie, megérted, hogy mi az, amit eddig nem csináltál jól. És ez az a pont, amikor egy olyan valaki lép be az életedbe, aki ki is tart melletted.

Szűz

Nagyon kritikus személyiség vagy, és önmagaddal szemben alkalmazod ezt legerősebben. A hibáidat folyton kiemeled, ostorozod is magad miattuk, és örök elégedetlen vagy. Ezért nem tudod kezelni a bókokat sem. Amikor valaki megdicsér, azonnal szabadkozni kezdesz, és elkezded meggyőzni ezt a személyt arról, hogy téved. Hogy a hajad nem is olyan klassz, igazából már meg is kéne mosnod. Hogy a sminkedet csak gyorsan összecsaptad, és ennél jobb is lehetne. Ideje, hogy egy kicsit engedékenyebb legyél magaddal. Nem kell tökéletesnek lenned, és ha végre megengeded valakinek, hogy meglássa a szépségeidet, a szerelem is könnyebben rád talál.

Mérleg

Amikor végre megérted, hogy az élet nem igazságos, a szerelmi életed is pozitív irányba fog változni. Néha az emberek úgy lépnek ki az életedből, hogy te annak nem érted az okát, és ez óriási fájdalommal járhat. Barátságok, szerelmek sajnos nem tartanak örökké az életedben, és ezt nagyon nehezen dolgozod fel. Mai napig igyekszel valamiféle lezárást kapni ezektől a kapcsolatoktól, és ez az oka annak, hogy még nem sikerült megtalálnod az Igazit. El kell fogadnod, hogy néha ez elmarad, de az életed nem áll meg. Ha ez sikerül, akkor végre tényleg továbbléphetsz.

Skorpió

Te mindig is nagyon őszinte lélek voltál, igazi „ami a szíveden, az a szádon” típus. Viszont a boldogságod érdekében meg kell tanulnod két dolgot: az egyik, hogy nem mindenki olyan őszinte, mint te, és a másik, hogy egyesek nehezen tudják elfogadni ezt a fajta egyenességet. Néha ők inkább füllentenek, hogy ne bántsanak meg másokat, és neked is meg kell tanulnod, mi az, ami már átlép egy határt. A szerelemben különösen fontos ez. Nem mondhatod meg mindig a másik félnek kendőzetlenül a véleményed; néha muszáj egy kicsit szebb köntösbe tekerned azt, amit gondolsz. Hiszen nem mindenki olyan erős, mint te!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

Ismerd be: sokszor megesik, hogy ígérsz valakinek valamit, és ezt nem tartod be. Persze nem szándékosan, mindig sort akarsz keríteni rá, de állandóan közbejön valami, ami miatt nem vagy erre képes. Az igaz szerelemben viszont ennek nincs helye. Semmi gond nincs azzal, ha bizonyos dolgokat nem ígérsz meg 100 százalékosan, vagy ilyenkor elmondod másoknak, hogy igyekszel, de nem tudsz semmit garantálni. A Nagy Ő csak annyit akar, hogy mindig számíthasson rád, de ha nem tartod be az ígéreteket, nem így fog érezni. Mostantól próbálj meg odafigyelni erre!

Bak

Annyira sokszor csalódtál már, hogy az emberekről automatikusan a legrosszabbat feltételezed. Pedig nem mindenki fogja úgy összetörni a szívedet, mint ahogy az exed tette. Emiatt viszont már megszoktad a függetlenséget, megszeretted az egyedüllétet, és a gondolat, hogy valakit beengedj az életedbe, megijeszt téged. Pedig egy kapcsolat nem azt jelenti, hogy többé nem lehetsz erős és független! Azt jelenti, hogy lesz az életedben valaki, aki mindig melletted áll és támogat. Úgyhogy mostantól legyél nyitottabb az emberekkel szemben, és adj nekik esélyt. Így találhat meg téged az Igazi is!

Vízöntő

Nincs mindig igazad, noha az esetek 90 százalékában ez a meggyőződésed. A helyzet viszont az, hogy sokszor te is tévedsz, és nem szabad ragaszkodnod makacsul a saját igazadhoz. Meg kell tanulnod elfogadni, hogy néha nem értenek veled egyet az emberek, de ez nem azt jelenti, hogy ők tévednek. Igazán intellektuális személyiség vagy, és nincs időd a butaságokra, ezért is vagy néha elutasító azzal, ami (és aki) nem azt vallja, amit te. De amikor képes leszel megérteni, hogy nem csak a te igazad létezik a világon, sokkal nyitottabbá válsz. És ez segít abban, hogy megismerkedj valakivel, aki az igaz társad lehet.

Halak

Hajlamos vagy arra, hogy olyan embereknek add a szereteted és figyelmed, akik nem érdemlik azt meg. Minderről az tehet, hogy hozzászoktál már az egyoldalú kapcsolatokhoz és viszonzatlan szerelmekhez, és a lelked már nem sérül akkorát, ha ilyen történik veled. Pedig hidd el, ezerszer értékesebb vagy, mint azt gondolod! Te is megérdemled az őszinte érzéseket, ezért mostantól erőt kell venned magadon. Nem szabad olyanokra pazarolnod az idődet, akik feleannyit sem tennének érted, mint te értük. Muszáj meghúznod a határokat, és kizárólag azokkal foglalkozni, akiknek te is fontos vagy. Így nem csak arra jössz rá, kik az igaz barátaid, de egyúttal arra is, hogy ki érdemli meg a szerelmedet.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást