A csillagjegyed segíthet: vajon mikor talál rád az Igazi?

A csillagjegyed segíthet: vajon mikor talál rád az Igazi?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A csillagjegyed segíthet: vajon mikor talál rád az Igazi? / 3. oldal

Nyilas

Ismerd be: sokszor megesik, hogy ígérsz valakinek valamit, és ezt nem tartod be. Persze nem szándékosan, mindig sort akarsz keríteni rá, de állandóan közbejön valami, ami miatt nem vagy erre képes. Az igaz szerelemben viszont ennek nincs helye. Semmi gond nincs azzal, ha bizonyos dolgokat nem ígérsz meg 100 százalékosan, vagy ilyenkor elmondod másoknak, hogy igyekszel, de nem tudsz semmit garantálni. A Nagy Ő csak annyit akar, hogy mindig számíthasson rád, de ha nem tartod be az ígéreteket, nem így fog érezni. Mostantól próbálj meg odafigyelni erre!

Bak

Annyira sokszor csalódtál már, hogy az emberekről automatikusan a legrosszabbat feltételezed. Pedig nem mindenki fogja úgy összetörni a szívedet, mint ahogy az exed tette. Emiatt viszont már megszoktad a függetlenséget, megszeretted az egyedüllétet, és a gondolat, hogy valakit beengedj az életedbe, megijeszt téged. Pedig egy kapcsolat nem azt jelenti, hogy többé nem lehetsz erős és független! Azt jelenti, hogy lesz az életedben valaki, aki mindig melletted áll és támogat. Úgyhogy mostantól legyél nyitottabb az emberekkel szemben, és adj nekik esélyt. Így találhat meg téged az Igazi is!

Vízöntő

Nincs mindig igazad, noha az esetek 90 százalékában ez a meggyőződésed. A helyzet viszont az, hogy sokszor te is tévedsz, és nem szabad ragaszkodnod makacsul a saját igazadhoz. Meg kell tanulnod elfogadni, hogy néha nem értenek veled egyet az emberek, de ez nem azt jelenti, hogy ők tévednek. Igazán intellektuális személyiség vagy, és nincs időd a butaságokra, ezért is vagy néha elutasító azzal, ami (és aki) nem azt vallja, amit te. De amikor képes leszel megérteni, hogy nem csak a te igazad létezik a világon, sokkal nyitottabbá válsz. És ez segít abban, hogy megismerkedj valakivel, aki az igaz társad lehet.

Halak

Hajlamos vagy arra, hogy olyan embereknek add a szereteted és figyelmed, akik nem érdemlik azt meg. Minderről az tehet, hogy hozzászoktál már az egyoldalú kapcsolatokhoz és viszonzatlan szerelmekhez, és a lelked már nem sérül akkorát, ha ilyen történik veled. Pedig hidd el, ezerszer értékesebb vagy, mint azt gondolod! Te is megérdemled az őszinte érzéseket, ezért mostantól erőt kell venned magadon. Nem szabad olyanokra pazarolnod az idődet, akik feleannyit sem tennének érted, mint te értük. Muszáj meghúznod a határokat, és kizárólag azokkal foglalkozni, akiknek te is fontos vagy. Így nem csak arra jössz rá, kik az igaz barátaid, de egyúttal arra is, hogy ki érdemli meg a szerelmedet.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást