A csillagjegyed segíthet: vajon mikor talál rád az Igazi?

A csillagjegyed segíthet: vajon mikor talál rád az Igazi?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A csillagjegyed segíthet: vajon mikor talál rád az Igazi? / 2. oldal

Oroszlán

Mindig a középpontban akarsz lenni, és azt akarod, hogy veled foglalkozzanak az emberek. Azonban ahhoz, hogy megtaláld a Nagy Ő-t, egy kicsit meg kell feledkezned saját magadról. Nem várhatod el az emberektől, hogy folyton érdeklődjenek felőled, és mindig rád áldozzák a figyelmüket. A párodnak fontos leszel, de meg kell értened, hogy az életében más prioritások is vannak. Ha sikerül megtanulnod, hogy egy boldog kapcsolatba mindkét félnek erőt és energiát kell befektetnie, megérted, hogy mi az, amit eddig nem csináltál jól. És ez az a pont, amikor egy olyan valaki lép be az életedbe, aki ki is tart melletted.

Szűz

Nagyon kritikus személyiség vagy, és önmagaddal szemben alkalmazod ezt legerősebben. A hibáidat folyton kiemeled, ostorozod is magad miattuk, és örök elégedetlen vagy. Ezért nem tudod kezelni a bókokat sem. Amikor valaki megdicsér, azonnal szabadkozni kezdesz, és elkezded meggyőzni ezt a személyt arról, hogy téved. Hogy a hajad nem is olyan klassz, igazából már meg is kéne mosnod. Hogy a sminkedet csak gyorsan összecsaptad, és ennél jobb is lehetne. Ideje, hogy egy kicsit engedékenyebb legyél magaddal. Nem kell tökéletesnek lenned, és ha végre megengeded valakinek, hogy meglássa a szépségeidet, a szerelem is könnyebben rád talál.

Mérleg

Amikor végre megérted, hogy az élet nem igazságos, a szerelmi életed is pozitív irányba fog változni. Néha az emberek úgy lépnek ki az életedből, hogy te annak nem érted az okát, és ez óriási fájdalommal járhat. Barátságok, szerelmek sajnos nem tartanak örökké az életedben, és ezt nagyon nehezen dolgozod fel. Mai napig igyekszel valamiféle lezárást kapni ezektől a kapcsolatoktól, és ez az oka annak, hogy még nem sikerült megtalálnod az Igazit. El kell fogadnod, hogy néha ez elmarad, de az életed nem áll meg. Ha ez sikerül, akkor végre tényleg továbbléphetsz.

Skorpió

Te mindig is nagyon őszinte lélek voltál, igazi „ami a szíveden, az a szádon” típus. Viszont a boldogságod érdekében meg kell tanulnod két dolgot: az egyik, hogy nem mindenki olyan őszinte, mint te, és a másik, hogy egyesek nehezen tudják elfogadni ezt a fajta egyenességet. Néha ők inkább füllentenek, hogy ne bántsanak meg másokat, és neked is meg kell tanulnod, mi az, ami már átlép egy határt. A szerelemben különösen fontos ez. Nem mondhatod meg mindig a másik félnek kendőzetlenül a véleményed; néha muszáj egy kicsit szebb köntösbe tekerned azt, amit gondolsz. Hiszen nem mindenki olyan erős, mint te!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást