Életmód / Ezotéria

Ha ez a csillagjegyed, inkább a szerelmet választod a barátok helyett

Mindenki megváltozik kicsit, amikor párkapcsolata lesz, ez elkerülhetetlen. Azonban akadnak olyan emberek, akik teljesen a szerelmükre koncentrálnak, ha komolyra fordulnak a dolgok, a barátaikat pedig teljesen elhanyagolják. Gondoltál már arra, hogy ebben nem csak a személyiséged, és az aktuális életkörülményeid befolyásolhatnak, hanem még a csillagjegyed is?

Rák

A rák egész életében a családi életre készül, nem is csoda, hogy szép lassan leépíti a baráti körét, amikor megtalálja a nagy Őt. Persze, ez nem azt jelenti, hogy rákként egyetlen barátod sem marad, amint párkapcsolatod lesz, de teljes mértékben háttérbe szorulnak majd a haveri kiruccanások, a bulizások.

Minden esély megvan rá, hogy ezekre is a szerelmeddel akarsz majd menni, márpedig így garantáltan nem lesz ugyanolyan a szórakozás.

Otthon minden tipikusnak mondható női szerepnek igyekszel megfelelni: a te lakásod mindig makulátlan, nem telhet úgy el nap, hogy ne főznél, gondoskodnál a szerelmedről, és persze minél előbb szeretnél családot alapítani.

Ezeknek köszönhetően gyorsan eléred, hogy ha akarod, akkor sem lesz már időd arra, hogy olyan felhőtlenül bulizz, mint korábban.

Bika

Bikaként minden bizonnyal egyébként sem volt túl sok barátod, aminek egyszerűen az az oka, hogy földjegyűként nagyon nyugodt és visszafogott sőt, kissé távolságtartó vagy.

Jellemző rád egy jó adag konzervatív felfogás, amit a hagyományok iránti tisztelet táplál, úgyhogy nem meglepő, hogy amikor komoly párkapcsolatod lesz, sokszor teljesen visszavonulsz.

Eddig is fontosak voltak számodra az anyagiak, de amikor már a családalapítás szóba kerül, főleg oda akarod tenni magadat. Emiatt az átlagosnál is többet dolgozol, a fennmaradó szabadidődet pedig érthető módon a szerelmeddel akarod tölteni.

Mivel te sem tudsz egyszerre több helyen ott lenni, a barátok lesznek azok, akik automatikusan háttérbe szorulnak.

Halak

Halakként alapvetően lelkizős, érzelmes ember vagy, tehát mindig a szívedre hallgatsz. Ennek nyomán már nem nehéz kitalálni, hogy ha szerelembe esel, akkor a szíved inkább a szerelmed, nem pedig a barátaid irányába fog húzni.

Persze, őket sem akarod megbántani, de azzal azért mindenkinek tisztában kell lennie, hogy érzelmi szinten a szerelem sokkal intenzívebb, mint a barátság.

Az az új szerep, amit egy komoly kapcsolat hoz magával, nagyon különleges és izgalmas számodra, és szeretnéd minden apró szegletét kiismerni, ráadásul oda akarod tenni magadat, hogy a partnerednek eszébe se jusson más után nézni. Legkésőbb ekkor garantáltan háttérbe szorulnak a barátaid, hiszen bármennyire is törekszel a harmóniára, sokszor csak arra lesz időd, hogy igyál velük egy gyors kávét, vagy pötyögj nekik egy lelkizős üzenetet.

Olvastad már?  5 tulajdonság, ami a csillagjegyed alapján tökéletesen jellemez téged

Szűz

A szűz jegyű emberek meglehetősen konzervatívak, ezért hajlamosak a begubózásra – akkor is, ha szerelmesek.

Ez esetedben gyakran azt jelenti, hogy kizárólag az érzéseidre és a párkapcsolatodra vagy hajlandó koncentrálni akkor, ha tényleg úgy érzed, hogy most megtaláltad a nagy Őt. Mivel nagyon makacs és határozott vagy, ha a barátaid akárcsak megemlítik, hogy hanyagolod őket, jó eséllyel te leszel az, aki megsértődik és felteszi a kérdést, hogy vajon miért nem értenek meg?

Az csak rátesz egy lapáttal erre az egészre, hogy kellően diszkrét vagy, és úgy érzed, a szerelmi életed csak rád és a kedvesedre tartozik, idővel tehát lehet, hogy egyszerűen nem találsz közös témát a barátaiddal. Legalábbis nem úgy, mint régen.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást