Életmód / Ezotéria

A csillagjegyed elárulja szórakozási szokásaidat. Magadra ismersz?

Kikapcsolódás

Kos: március 21. – április 19.

A Kos jegy szülöttei eleve impulzív és temperamentumos típusok, így a szórakozásban is ezt keresik. Az kapcsolja ki őket, ha teljesen átadhatják magukat a zenének, és semmi másra nem kell figyelniük maguk körül.

A modern zenék, főleg az elektronikus zene erre a tökéletes eszköz, hiszen itt nem kell a többiekre, akár a partnerére sem koncentrálni. Ha szórakozni vágynak, legjobban a nagy koncerteket részesítik előnyben.

Bika: április 20. – május 20.

A Bika a megszokott környezetét szereti, és ha nincs rákényszerítve, lehetőleg nem mozdul ki otthonról még szilveszterkor sem. Néha elönti a vágy, hogy önfeledten szórakozzon, és ilyenkor jól is érzi magát, de nem jellemző rá, hogy magától szervezzen ilyen programokat. Ahogy idősödik, annál nehezebben mozdul ki, és inkább a megszokott környezetet választja szilveszterkor is.

Ikrek: május 21. – június 21.

Az Ikrek szülöttei (nem véletlenül kettős jegy) nagyon eltérően igénylik a szórakozást. Van, hogy alig várják, hogy elmehessenek valahova, de gyakran előfordul az is, hogy a hátuk közepére kívánják a hasonló programokat, legyen az az év búcsúztató partija vagy bármi egyéb. Pedig jó táncosok, de néha beleesnek abba a hibába, hogy a feszültséget próbálják kitáncolni magukból, így túlzásokba esnek.

Rák: június 22. – július 22.

A Rákok érzékiek és szenvedélyesek, és ugyanez mutatkozik meg a szórakozási szokásaikon. Gyakran előfordul velük, hogy akkor is elmennek szórakozni, ha másnap korán reggel halaszthatatlan teendőjük van. Nehezen állnak ellen a csábításnak. Az évek múltával ez mérséklődik, de a társaságot, a szórakozást, idősebb korban inkább az önfeledt nevetést és beszélgetést soha nem hagynák ki.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán: július 23. – augusztus 22.

Az Oroszlán alaptermészetének része, hogy szereti a luxust és a csillogást, és szereti megmutatni magát. Magabiztos fellépése miatt minden társaságban örömmel fogadják, szórakoztató stílusa miatt pedig könnyen visz színt a programokba. Ő az, aki a legjobb bulikat is szervezi, ahol minden tökéletes és eredeti: kiváló ételek és italok, és remek házigazda, aki ösztönzi a többieket arra, hogy jól érezzék magukat.

Szűz: augusztus 23. – szeptember 22.

A Szűz lehetőség szerint a partikban is szereti megtalálni a szervezettséget, és ha lehet, akkor nem szeret nagyon kitűnni a többi közül. Tisztában van azzal is, hogyan kell egy bulit megszervezni, és erre jó érzékkel választja ki a résztvevőket is. Maximalizmusa néha megakadályozza abban, hogy elégedett lehessen, és bár a táncban is érez kötelességet, ettől függetlenül el tudja engedni magát – persze csak amennyire ezt jónak látja.

Mérleg: szeptember 23. – október 22.

A Mérlegek nagyon szeretnek szórakozni, de pillanatnyi hangulatuk dönti el, hogy végül hogyan alakul az este. Képes az utolsó pillanatban is elfogadni vagy akár lemondani egy meghívást, ha azonban már ott van valahol, akkor mindent megtesz azért, hogy jól érezze magát. A mérlegelés ilyenkor nem jellemző rá, könnyen válik mértéktelenné például az alkoholfogyasztásban is, amit másnapra természetesen rettenetesen bánni fog.

Skorpió: október 23. – november 21.

A Skorpiók kiváló táncosok és szeretnek minden olyan alkalmat, ahol ezt kimutathatják. Gyakran járnak táncos szórakozóhelyre, ahol van elég tér a számukra, ott érzik magukat igazán elemükben, ahol egy jó partnerrel megmutathatják tehetségüket. A partikban igazi királyok és királynők, akik körül izzik a levegő, mozdulataikból pedig intenzíven árad a szexualitás.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas: november 22. – december 21.

A Nyilasok imádnak szórakozni, de szeretik, ha ezt a saját szabályaik alapján tehetik. Éppen ezért nem szeretik a túlságosan sok kötöttséget rejtő programokat, így szilveszterre is ritkán választanak egy elegáns éttermet. Sokkal jobban szeretik azt, ahol elengedhetik magukat – ekkor vannak igazán elemükben, ilyenkor gyakran válnak a társaság humoros lelkévé. Igaz, nem tökéletes táncosok, de laza mozdulatain látszik, hogy a Nyilas kiválóan érzi magát.

Bak: december 22. – január 19.

A Bak jegyben születettek általában nagyon kedvelik a társas szórakozási lehetőségeket.
Gyakori, hogy bevett társasága van, akikkel rendszeres programokat, például együtt töltött szilveszterezéseket szerveznek, és ezt a hagyományt akár évtizedeken keresztül is őrzik. Idegen társaságban előfordul, hogy nehezen oldódik, de a sajátjai között igazán felszabadultan tud szórakozni.

Vízöntő: január 20 – február 18.

A Vízöntők a parkett igazi ördögei, és mint ilyenek, szeretnek minden alkalmat megragadni arra, hogy élhessenek ennek a szenvedélyüknek. Szilveszterre is leginkább olyan helyszínt választanak, amely minderre alkalmas. Ráadásul szeret szerepelni is, ezért ha tehetik, egy hatalmas táncterű szórakozóhelyet választanak a szilveszteri mulatozás helyszínének.

Halak: február 19. – március 20.

A Halaknál nagyon sok múlik azon, hogy éppen milyen élethelyzetben és kedélyállapotban van. Ha minden rendben körülötte, akkor leginkább a visszafogott, kiegyensúlyozott programokat szereti: szívesen hív magához vendégeket szilveszterre, és inkább a nyugodt, beszélgetős kikapcsolódást részesíti előnyben. Ha mégis lehetősége van táncra perdülni, akkor viszont szenvedélyesen teszi azt, sőt az esetleges feszültségét is megpróbálja kitáncolni magából.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást