Életmód / Ezotéria

Csillagjegyed elárulja, hogy mi vár rád a szerelemben év végéig

Szerelmes pár

Nyilas

A szingli Nyilasok nem is gondolnák, de egy közeli barátjuk gyengéd érzelmeket táplál irántuk. December elején fény derül minderre, mely eleinte kételyeket ébreszthet a jegy szülötteibe, de hamar belátja, hogy érdemes kockáztatni a meglévő baráti kapcsolatot, hiszen sokkal többé nőheti ki magát.

A szerelmes Nyilasok kapcsolatát egy rosszakaró keserítheti meg, aki rövidtávon befolyásolhatja a viszonyukat, előfordulhat, hogy még el is bizonytalanodnak egymásban a felek, azonban szerencsére fény derül arra, hogy mi, illetve ki áll a háttérben, és sikerül megoldani a problémát. 

Bak

A szingli Bakok számára az év utolsó hónapjai sok izgalmat tartogathatnak, hiszen két új férfi is beléphet az életükbe, akik közül nehéz lesz majd választani.

Míg az egyik sármjával veszi le lábáról a jegy szülöttjét, addig a másik kedvességével és odaadásával kelt szimpátiát. A kapcsolatban élők boldog időszaknak néznek elébe, némi apró konfliktust leszámítva, kiegyensúlyozott és harmonikus lesz kapcsolatuk párjukkal. 

Vízöntő

Az egyedülálló Vízöntők az év végére teljesen rágörcsölnek a párkeresésre, mely csak megnehezíti a helyzetüket. Pedig ha hagynák, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, és nem feszülnének rá, akkor sokkal hamarabb megtalálhatnák másik felüket.

A párban élők számára viharosan indulhat a december, a munkahelyi problémák kihathatnak a kapcsolatra, mely veszekedés sorozatát indíthatja el. A jegy szülötteinek azonban nem kell aggódniuk, hiszen az ünnepek idejére lecsillapodnak a kedélyek és helyrebillen kapcsolatukba a rend.

Halak

A szingli Halak elcsábulhatnak volt kedvesüknek, pedig nyomós oka volt, amiért véget ért annak idején a kapcsolatuk. Nem érdemes felmelegíteni a viszonyt, hiszen nagy valószínűséggel ismét csak szenvedés lesz vége.

A párkapcsolatban élő Halak meginoghatnak, nem biztosak abban, hogy valóban jelenlegi párjuk az, akivel le szeretnék élni hátralévő életüket. Az ünnepek alatt együtt eltöltött idő sok mindenre választ adhat, kiderül, hogy mennyire biztos a kapcsolat. 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást