Életmód / Ezotéria

Csillagjegyed elárulja, hogy mi vár rád a szerelemben év végéig

Szerelmes pár

Oroszlán

Az egyedülálló Oroszlánok úgy érezhetik, sosem találják meg az igazit, szinte rosszabbnál rosszabb pasikat sodor útjukba az élet. Már kezdik elveszíteni a reményt, mikor végre váratlanul betoppan egy ígéretesnek tűnő férfi, aki azonnal leveszi őket a lábukról. 

A párban élő Oroszlánok kapcsolata jobb, mint valaha, kedvesével tökéletes harmóniában élnek, és szexuális életük is felpezsdül. Ennek ellenére ne bízzák el magukat a jegy szülöttei, hanem törekedjenek arra, hogy megtartsák a jó kapcsolatot. 

Szűz

A magányos Szüzek könnyen szerelembe eshetnek, több kapcsolat is kialakulhat az év hátralévő részében, az egyikből akár életre szóló szerelem is lehet, de ne dőljenek be a jegy szülöttei minden útjukba kerülő pasinak, hiszen van, aki csak ágyba szeretné őket csábítani.

A kapcsolatban élő Szüzek egy váratlan eseménynek köszönhetően bizalmukat veszthetik párjukban, de december végére minden megoldódik és helyreáll a bizalom.

Mérleg

A szingli Mérlegek a hideg idő és a szürkeség hatására begubózódnak, és kissé magukba fordulnak, emiatt nem találnak párt sem. De ez most nem is zavarja őket, hiszen most jól esik magukra koncentrálniuk, hogy majd jövőre újult erővel kezdhessenek neki a párkeresésnek. 

A szerelmes Mérlegek kapcsolatában több kisebb konfliktus is lesz, azonban egy pillanatra sem fog meginogni a kapcsolat, hiszen annyira erős kötelék van a felek között, amit nem lehet elbizonytalanítani. 

Skorpió

Az egyedülálló Skorpiók azt hihetik, hogy megtalálták az igazit, de idővel kiderül, hogy mégsem olyan a pasi, mint amilyennek az elején gondolták, mely csalódáshoz vezethet. Egy rég nem látott ismerős segíthet átvészelni nehéz időszakot, és ki tudja, talán több is kialakulhat.

A párkapcsolatban élőknek a Karácsony közeledtével egyre jobban megerősödik a kapcsolatukat, összekovácsolja őket, hogy közösen élhetik át az ünnepre készülődést és annak örömét. Az is előfordulhat, hogy kapcsoltuk egy újabb szintre lép.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást