A csillagjegyed elárulja, melyik sport illik hozzád a legjobban

A csillagjegyed elárulja, melyik sport illik hozzád a legjobban

Címlap / Életmód / Ezotéria / A csillagjegyed elárulja, melyik sport illik hozzád a legjobban / 3. oldal

Nyilas

A Nyilas szívesen mozog, és a társaságot is szereti, de nehezen viseli a kötöttséget, így leginkább az olyan sportokban tud kiteljesedni, ahol saját maga diktálhatja a tempót. Izgalmas választás lehet számára a testépítés, ahol maga döntheti el, hogy valóban nőni, vagy inkább csak szálkásodni akar, és saját maga állíthatja össze önmaga edzéstervét. A kezdetekhez érdemes egy személyi edző tanácsát kikérni, de később önálló látogatója lehetsz a konditeremnek.

Bak

A Bakok szeretik a klasszikus mozgásformákat, és praktikus emberekként szívesen kötik össze a kellemeset a hasznossal. A biciklizés például jó választás lehet a számukra, mert egyébként is kedvelik a hagyományos járművekkel történő utazást, a ritmikus, ismétlődő mozdulatok pedig megnyugtatják őket. Akár hétvégente tekernek a parkban, akár mindennapi közlekedéshez használják a biciklit, érdemes sport szintre emelni ezt az elfoglaltságot.

Vízöntő

A mindig komoly Vízöntők szeretik sport közben kiélni a játékosabb énjüket, és szívesen kísérletezgetnek új, vagy kevésbé ismert mozgásformákkal. Érdemes kipróbálnia a Kangoo-t, ami évek óta népszerű sport és szabadidős tevékenység egyben: a rugós cipőben végzett gyakorlatokat a Vízöntő a maga erőbedobásának megfelelő intenzitással élvezheti, a hullámzó mozgás pedig képes teljesen megnyugtatni a Vízöntőt, mert a tenger ringatására emlékezteti.

Halak

A Halak számára nagyon fontos a test és a lélek egyensúlya, és nem szeretik a túlságosan intenzív, vagy indulatos sportokat. A klasszikus jóga a Halak számára tökéletes választás, mert segít nekik, hogy ne csak az izmaikat mozgassák meg, de a napi terheiket is letegyék, elrendezzék a gondolataikat. A jóga testben és lélekben is rugalmasabbá tesz, a Halaknak pedig jót tesz, ha kicsit könnyebben mozdul ki a komfortzónájából, vagy ha magabiztosabbá válik a saját testét illetően.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást