A csillagjegyed elárulja, melyik sport illik hozzád a legjobban

A csillagjegyed elárulja, melyik sport illik hozzád a legjobban

Címlap / Életmód / Ezotéria / A csillagjegyed elárulja, melyik sport illik hozzád a legjobban / 2. oldal

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik, ha megmutathatják magukat, és szívesen választanak olyan sportot, ami nem csak erősebbé teszi őket, de a magabiztosságukat is tovább erősíti. Egy Oroszlán számára például a sportszerűen űzött rúdtánc, ami most már egyre több helyen elérhető, tökéletes választás lehet, mert nem csak erősebbé teszi őket, de olyan tudást is a kezükbe ad, amivel még könnyebben nyűgöznek le másokat. Örömüket lelik továbbá a táncban és aerobicban is.

Szűz

A Szűz szívesen sportol társaságban, neki jót tesz, ha van körülötte olyan környezet, amiből támogatást, biztatást nyerhet. A klasszikus aerobic órákat például szívesen látogatják a Szüzek, mert szeretik a ritmusos, jól követhető gyakorlatokat, és élvezik, hogy közösségben lehetnek. A meghatározott ritmus és a ciklikus ismétlődés a Szüzek rendszeretetének is kedvez.

Mérleg

A Mérlegek olyan sportokban teljesedhetnek ki, ahol szükség van a teljes figyelemre, különben a gondolataik elkalandoznak, és gyorsan unalmassá válhat számukra a gyakorlat. Csak akkor van kedvük ismét lemenni az edzőterembe, ha tudják, hogy nem fognak unatkozni, így például a falmászás, ahol nem csak az izmokra, de az összpontosításra és a tervezésre is szükség van, kellően izgalmas lehet egy Mérlegnek ahhoz, hogy beleszeressen a sportba.

Skorpió

A szenvedélyes Skorpió akkor tud igazán beleszeretni egy sportba, ha annak tétje is van, ha van miért izgulni közben. Számára az a legjobb testmozgás, ami egyben játék is, így a csapatsportok, például a foci vagy a röplabda lesznek számára a legvonzóbb alternatívák, mert ezek közben igazán beleélheti magát abba, amit csinál. Ha egyszer elkötelezi magát mellette, a Skorpiót szinte le sem lehet rángatni majd a pályáról.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást