Életmód / Ezotéria

Csillagjegyed elárulja, hogyan mutatod ki a szereteted

Boldog pár

Oroszlán

Ha Oroszlán a csillagjegyed, akkor az érzelmek terén merész, szenvedélyes és domináns jellem vagy. Szereted a másikat birtokolni, és legyen szó barátságról vagy szerelemről, mindig meghúzod a határokat. Egy saját kis világot építesz magad köré, szereted, ha mindig te vagy a központban. Nem tűröd az unalmat, mindig új dolgokra vágysz.

Szűz

Ha Szűz vagy, aprólékosság jellemez, mindig tökéletesnek mutatod magad. Nehéz megtalálni a hibáidat, törekedsz rá, hogy mások fel ne fedezzék furcsaságaidat. Ezt az oldaladat csak azoknak engeded láttatni, akiket tényleg szeretsz. Ha szeretteiddel vagy, felhagysz azzal, hogy hibátlannak tűnj, körükben képes vagy ellazulni.

Mérleg

Ha Mérleg vagy, akkor igazán megbízható és hű barát vagy. Mindig ott vagy szeretteid mellett, ha szükségük van rád, és igyekszel az életük szerves része lenni. Önfeláldozó vagy, a kedvükért mindent képes vagy elviselni, például még azokat a zeneszámokat is végighallgatod, amelyeket utálsz, de a barátaid szeretnek.

Skorpió

Ha Skorpió vagy, akkor lobbanékony vagy és könnyen tűzbe jössz. Szeretsz kacérkodni, a flörtölést mesteri módon műveled. Fontos számodra a testiség, ugyanakkor képes vagy mély érzelmekre is. Azokkal jössz ki igazán jól, akikkel órákig tudsz beszélgetni az élet nagy dolgairól. Velük szoros barátságokat köthetsz.

Olvastad már?  Mi a vércsoportod? Ezt árulja el a személyiségedről

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3