Csillagjegyed szerint ilyen szerető vagy. Magadra ismersz?

Csillagjegyed szerint ilyen szerető vagy. Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyed szerint ilyen szerető vagy. Magadra ismersz? / 3. oldal

Nyilas

A Nyilasok odaadó szeretők, de nehezükre esik megmaradni valaki mellett hosszabb távon is. Előfordulhat velük, hogy csak addig mutatnak érdeklődést valaki iránt, amíg teljesen magukba nem bolondítják, és ha már nem látnak a másikban kihívást, fojtogatónak találhatják a köteléket. A testi szerelemre azonban érzelmi kötelékkel és anélkül is képesek.

Bak

A Bakok számára kissé nehéz lehet kibújni a csigaházukból, de ha találnak valakit, akiben megbíznak, és akivel jól érzik magukat, akkor vele a hálószobában is boldogságra találnak. A jegy szülöttei nem feltétlenül akarnak minden éjjel valami újat kipróbálni, de ha tudják, mit szeretnek, mivel tehetik önmagukat és a párjukat is boldoggá, akkor nem is biztos, hogy ez akkora baj.

Vízöntő

A Vízöntő akkor boldog igazán, ha a partnerét boldoggá teszi. Nagyon fontos számára a visszacsatolás és a megerősítés, ahogyan az is, hogy érzelmileg is képes legyen kapcsolódni a párjához. Ugyan nincs baja a pusztán testi kapcsolatokkal, és képes ezekben örömet is találni, mégis sokkal teljesebbnek érzi a romantikus együttléteket.

Halak

A Halak jegy szülöttei nem aggódnak túlzottan a saját nemiségükön és szexualitásukon, képesek átadni magukat az örömöknek, és egyszerűen élvezni azokat. Szeretik, ha sodródhatnak az árral, de nincsenek irreális elvárásaik, a pillanatban élnek, és megengedik maguknak, hogy az tegye őket boldoggá, amit éppen csinálnak.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást