Csillagjegyed szerint ilyen szerető vagy. Magadra ismersz?

Csillagjegyed szerint ilyen szerető vagy. Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyed szerint ilyen szerető vagy. Magadra ismersz? / 2. oldal

Oroszlán

Az Oroszlánok számára fontos, hogy mások vonzónak találják őket, és ha ezt látják a partnerükön, akkor sokkal felszabadultabbak tudnak lenni. Emellett nagyon szenvedélyesek is, akik mindent megtesznek azért, hogy megtartsák párjuk szerelmét, így nagyon figyelmesek a másikkal, különösen, ha pozitív visszajelzéseket kapnak.

Szűz

A Szüzek igazi romantikus lelkek, de nehezükre eshet elengedni a mindennapi problémákat. A romantikus hangulatot könnyen megzavarja náluk bármi, legyen szó egy hangról, vagy egy rossz gondolatról.

Ha ezen képesek túllépni, akkor viszont valóban spirituális köteléket hozhatnak létre kiválasztottjukkal.

Mérleg

A Mérlegek nem csak szépek, de nagyon szenvedélyesek is, ezért nem akad olyan, aki ne hódolna nekik szívesen a hálószobában is. Nagyszerű szeretők lehetnek, de csak akkor, ha maguk is fektetnek energiát a dologba, és nem a másiktól várják, hogy helyettük is életben tartsa a lángot.

Skorpió

A Skorpiók hatalmas lángon képesek égni, és a hálószobában is forr körülöttük a levegő, de nehezükre esik hosszú távon fenntartani ezt az izzást. A teljes boldogság érdekében meg kell találniuk a módját annak is, hogy a kalandozások után képesek legyenek lelki kapcsolatot is ápolni valakivel a testi vonzódáson túl.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást