Életmód / Ezotéria

A csillagjegye szerint így mondja el neked a párod, hogy szeret téged

A csillagjegye szerint így mondja el neked a párod, hogy szeret téged

Kos

A Kosok imádják a figyelmet, ezért nem űznek semmiféle játékot. Ő tipikusan az a srác, aki nem zavartatja magát, és elmondja neked, mennyire imád; akár naponta többször is. Nagyon magabiztos, és az sem zavarja, ha nagy tömeg veszi őt körbe, ilyenkor is képes neked szerelmet vallani.

Egyébként általában azok a férfiak hajlamosak nagy felhajtást csinálni a lánykérésből is, akik Kos jegyben születtek. Ezért ne lepődj meg, ha nem kettesben, egy randi után kéri meg a kezed, hanem a barátaitok előtt!

Bika

A Bikák úgy mutatják ki a szeretetüket, hogy teljesen elkényeztetik a párjukat. Figyel arra, hogy mindenből a legjobbat kapd meg: ha bevásárol, vesz neked édességet, a legjobb minőségű bort, sőt, akárhová utazik, hoz neked onnan meglepetést.

Amikor beteg vagy, teát főz neked, vacsit rendel, és igyekszik úgy kezelni téged, mint egy valódi királynőt. Még ha nem is mondja ki, hogy mennyire imád, a figyelmességével megállás nélkül érezteti veled!

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei nagyon elfoglaltak, folyamatosan úton vannak, és mindig van valakivel találkozójuk. Érthető, hiszen hatalmas baráti körrel rendelkeznek, és ez nagyon fontos is nekik. De ha a srác őszintén szerelmes beléd, ez mind másodlagossá válik neki.

Mindig te vagy neki az első, és szépen lassan beépít téged az életébe. Elvisz a baráti találkozókra, veled megy el bevásárolni, és ha kettesben vagytok, rá sem pillant a telefonjára – hiába várja 10 olvasatlan üzenet. Innentől kezdve mindenkinél fontosabb vagy neki, és ezt azzal érezteti, hogy a szociális életét másodlagossá teszi.

Rák

A Rák jegyű emberek imádnak másokat szórakoztatni, folyton nagyobb társaságokat hívnak meg az otthonukba, és ettől érzik magukat energikusnak. A srác kimondottan szentimentális, és ha őszintén szeret téged, nagyon romantikus oldalát mutatja meg.

Ha tudja, hogy nagyon vágysz egy bizonyos cipőre vagy ékszerre, mindent elkövet azért, hogy megszerezze neked. Az a legfontosabb számára, hogy jól érezd magad, így megállás nélkül viccelődik és szórakoztatni próbál téged.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Mivel az Oroszlán jegyű emberek nagyon érzelmesek, nem hezitálnak sokáig. Ha a pasi szeret téged, azonnal megmondja neked.

De abból is tudhatod, hogy nagyon fontos vagy neki, ha egy komoly vita után nem vesz tőled búcsút – ez a típusú férfi ugyanis hajlamos arra, hogy a konfliktusok után nem a megoldást keresi, hanem szimplán továbbáll, hiszen nem erőssége a bocsánatkérés, sem a megbocsátás. Amikor azonban megtalálja a társát, rájön arra, hogy a kapcsolatokért tenni kell, így minden vitátok után elnézést kér, és megpróbál még közelebb kerülni hozzád.

Szűz

A Szűz jegyű emberek nem dőlnek be az illúzióknak, és nem keresik a tökéletességet sem. Ő az a férfi, aki csak úgy kezd bele egy kapcsolatba, ha tudja, hogy tényleg működni fogtok együtt.

A fejében összegyűjti, melyek azok a dolgok, amiket annyira imád benned (ez akár egy apróság is lehet, például a parfümöd, vagy ahogy nevetsz), és azt is, hogy mi az, ami a negatív tulajdonságok csoportjába sorolható. De őt ez egyáltalán nem zavarja!

Abból tudhatod, hogy szeret téged, ha még a hibáidat is szépnek látja, és nem fél elmondani neked.

Mérleg

Abból tudhatod, hogy egy Mérleg szeret téged, hogy biztos a döntéseiben. Nem érzi úgy, hogy nyomás alatt lenne, vagy hogy bizonytalan, mert tudja, hogy megtalálta az igazi párját. Folyamatosan bókol neked, minden nap megdicséri a külsődet, a személyiségedet, és érezteti veled, hogy szerencsésnek érzi magát.

Ha nehéz hete volt, és te végig kitartottál mellette, többször is meghálálja neked. Mindent elkövet, hogy jól érezd magad mellette, és nem kérdés számára, hogy veled képzeli el a jövőjét vagy sem. A válasz mindig egy határozott IGEN!

Skorpió

A Skorpió nem éppen a szavak embere, és ha azt várod, hogy őszinte szerelmet valljon neked, nos, az valószínűleg nem nagyon fog bekövetkezni. Ha viszont elmúltak az érzései, azt azonnal tudtodra adja, hiszen nem marad olyan kapcsolatban, ami nem teszi őt boldoggá.

Leginkább úgy érezteti veled a szeretetét, hogy megoszt veled olyan titkokat, amiket korábban senkivel sem. Mindezt azért, mert úgy érzi, megbízhat benned, és ez számára nagyobb kincs, mint bármi más!

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást