Életmód / Ezotéria

Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved a „testi érintés”

Az öt szeretetnyelv fogalmát Gary Chapman amerikai író, párkapcsolati szakértő és házassági tanácsadó alkotta meg a kilencvenes évek elején. Elmélete szerint mindannyiunknak van egy elsődleges és egy másodlagos szeretetnyelve is, amik mélyebben hatnak ránk a többinél. De Gary szerint nem csak az a lényeges, hogy ismerjük saját szeretetnyelvünket, hanem az is, hogy tisztában legyünk a partnerünk igényeivel – csak így tudjuk őt igazán boldoggá tenni. Ennek kiderítése szerencsére nem nehéz: azt kell figyelned, a szerelmed hogyan fejezi ki mások irányába a szeretetét. Úgy gondolod, a te szeretetnyelved a „testi érintés”? Akkor lássuk, kik lennének a legideálisabb partnerek számodra zodiákusuk alapján!

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek büszkék lenni a partnerükre és imádják, ha ez a büszkeség viszonzásra is talál. Nos, nem csak örömmel áradoznak a szerelmükről, minden lehetőséget megragadnak arra, hogy kifejezzék a szeretetüket.

Nem tartoznak kifejezetten a szégyellős jegyek közé – éppen ellenkezőleg – így aztán nem félnek attól, hogy érintéssel mutassák ki odaadásukat.

Akár édes kettesben való összebújásról, akár barátok előtti ölelgetésről van szó, az Oroszlánok örömmel tesznek eleget az érintés iránti vágyaidnak.

 

Skorpió

A Skorpiók méltán híresek erotikus hozzáállásukról, erős szexuális kisugárzásukról – gond nélkül levesznek a lábáról bárkit és nem esik nehezükre az sem, hogy érintésekkel adják szeretteik tudomására érzéseiket.

Különösen gondoskodóak tudnak lenni akkor, amikor szerelembe esnek, és ilyenkor úgy érzik, sosem lehet elég a testi kontaktusból.

Ugyan ez esetükben sokszor bír „hátsó szándékkal”, tehát gyakran szexuális közeledés van az érintés mögött, azért nagyon szeretik öleléssel, összebújással kifejezni törődésüket.

 

Vízöntő

A Vízöntők nagyon intellektuális emberek, és éppen ennek köszönhetik, hogy a legtöbbször tökéletesen ráéreznek a másik igényeire.

Ha másért nem, azért egész biztosan sűrűn fog megérinteni, mert tudja, hogy ez neked fontos – de szerencsére nem csak erről van szó az esetében.

Egy Vízöntő imád felfedezni, akár a másik személyiségéről, akár egyedi szükségleteiről van szó.

Fontos számára a szeretkezés éppúgy, mint a testi kontaktus, ezért biztos lehetsz benne, hogy ha az érintés a szeretetnyelved, akkor mellette nem fogsz hiányt szenvedni.

Olvastad már?  Vedd észre, ha a Nyilas szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

 

Rák

A Rákok igazi lovagok tudnak lenni: szerelmes hódítók, akik szavakkal, érzelmekkel és tettekkel egyaránt szeretik lenyűgözni társaikat. Remekül rá tudnak hangolódni az aktuális partnerükre és nagyon jól ráéreznek az igényeikre.

Mindig tudják, mikor mit kell mondaniuk, vagy éppen tenniük ahhoz, hogy a női partnerek boldognak és kiegyensúlyozottnak érezzék magukat.

Nagyon büszkék tudnak lenni, ha végül sikerült meghódítaniuk a nagy Őt, akivel örömmel dicsekednek.

Akár úgy, hogy néhány érintéssel mindenki számára egyértelművé teszik: ők bizony összetartoznak.

 

Mérleg

A Mérlegek mindig a harmóniára, az összhangra törekszenek, ezért ők is jól ráéreznek a partner igényeire. Nem félnek kimutatni a szeretetüket, legyen szó szavakról, tettekről, vagy akár érintésekről.

Általában diszkrétek, ezért nem kedvelik a hivalkodó magatartást, például nem szívesen feledkeznek bele egy csókba nyilvános helyen.

Ugyanakkor a romantikáért odáig vannak, és ennek szerves részét képezi életükben a testi érintés.

Ösztönösen keresik a szeretetet, a boldogságot és az ezzel járó örömöket, miközben nagyon önzetlenül tesznek eleget a partner igényeinek.

 

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást