Életmód / Ezotéria

Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved a „szívességek”

Az öt szeretetnyelv fogalmát Gary Chapman amerikai író, párkapcsolati szakértő és házassági tanácsadó alkotta meg a kilencvenes évek elején. Elmélete szerint mindannyiunknak van egy elsődleges és egy másodlagos szeretetnyelve is, amik mélyebben hatnak ránk a többinél. De Gary szerint nem csak az a lényeges, hogy ismerjük saját szeretetnyelvünket, hanem az is, hogy tisztában legyünk a partnerünk igényeivel – csak így tudjuk őt igazán boldoggá tenni. Ennek kiderítése szerencsére nem nehéz: azt kell figyelned, a szerelmed hogyan fejezi ki mások irányába a szeretetét. Úgy gondolod, a te szeretetnyelved a „szívességek”? Akkor lássuk, kik lennének a legideálisabb partnerek számodra zodiákusuk alapján!

Nyilas

A Nyilasok állandóan jönnek-mennek a világban, nagyon sok embert ismernek. Részben talán ezért is van az, hogy mindig tudnak ajánlani valakit, ha hozzájuk fordulsz segítségért.

De nem csak úgy működnek, mint összekötő ember, ők is nagy örömmel tesznek szívességet másoknak, különösen a szeretteiknek.

A sok kis apró szívesség éppúgy jellemző rájuk, mint a nagyobb volumenű támogatás, örömszerzés.

Nem félnek kifejezni a szeretetüket és valóban jól esik nekik, ha támogatólag léphetnek fel. Ez természetesen párkapcsolatban sincsen másként!

Olvastad már?  10 pontos útmutató a Kos szerelméhez

 

Ikrek

Akárcsak a Nyilasok, úgy az Ikrek is rengeteg ismerőssel rendelkeznek, és bár többségükkel ők sem jutnak el az igazén mély barátságig, ezt nem is feltétlenül igénylik.

A lényeges információkat mindig bezsebelik, és képbe kerülnek a legfontosabb dolgokkal kapcsolatosan, úgyhogy ha szükség van rájuk, akkor gond nélkül tudnak segíteni.

Párkapcsolaton belül is szeretik, ha szívességet tehetnek a szerelmüknek és nem restek ügyelni az apró figyelmességekre sem.

Jól esik nekik, ha megkönnyíthetik szeretteik életét, márpedig, ha neked a szívességek a szeretetnyelved, éppen erre van szükséged.

 

Skorpió

A Skorpiók nem híresek a szívességeikről, pedig az igazság az, hogy ez nagyon is a jellemző tulajdonságaik közé sorolható.

Más kérdés, hogy ezt az énjüket nem tartogatják akárkinek, csak és kizárólag párkapcsolaton belül, illetve közvetlen családtagjaik számára mutatják meg, hogy a végletekig lehet rájuk számítani.

A szívességeket illetően örömmel teszik boldoggá a szerelmüket, egy Skorpió ugyanis mindent megtenne azért, hogy egy elégedett partnert tudhasson maga mellett – erre nem félnek időt és energiát áldozni.

 

Olvastad már?  Az egyetlen dolog, amit meg kellene fogadnod 2020-ra - Horoszkópod szerint

Oroszlán

Az Oroszlánok sokszor nem azért kedvesek másokkal, illetve nem azért tesznek szívességeket nekik, mert mások ezt igénylik, hanem mert ezzel megfelelnek azoknak az elvárásoknak, amiket saját maguk elé támasztottak.

A lényegen mindenesetre ez nem változtat: sokszor szinte lesik, hogyan tehetnék elégedettebbé a szerelmüket, milyen apró meglepetéssel, szívességgel rukkolhatnának elő.

Egy Oroszlánnál biztos jó helyen keresgélsz, ha a szeretetnyelved a „szívességek”!

 

Rák

A Rákok valódi hősszerelmesek, nem csoda, hogy szinte minden szeretetnyelvben otthonosan mozognak.

Számukra nem fáradtság, főleg nem kihívás szívességet tenni azoknak, akiket szeretnek: családtagjaikat, gyermekeiket és szerelmüket is minden földi jóval elhalmozzák.

A Rákok számára alapvetően fontos a család, a szerelmi életük körül forognak a mindennapjaik.

Alapvetően romantikus beállítottságúak, ezért számukra az apró kedveskedések éppúgy a hétköznapok részét képezik, mint a nagyobb volumenű szívességek.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK