Életmód / Ezotéria

Ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban a szerelemben

Ha valami, akkor a szerelem tényleg kiszámíthatatlan érzelem, megesik, hogy olyanba esünk bele, akiről álmunkban sem gondoltuk volna, vagy, hogy úgy tűnik, megtaláltuk a tökéletes partnert, aztán valahogy mégsem leszünk vele boldogok. Az asztrológusok szerint azonban a csillagjegyek alapján kiszámítható, milyen partner mellett fogod legjobban érezni magadat, és ki az, akivel nem fognak működni a dolgok. Tény, hogy a puding próbája az evés, de érdekes megnézni, neked kit javasolnak a csillagok? Ilyen jegyű a párod, vagy nálad mellényúlt a horoszkóp?

Kos

A Kosok igazi heves természetek, akik a szerelemben sem sokat gondolkodnak vagy mérlegelnek, csak követik az érzelmeiket. Kosként lehet, hogy vonzónak találsz egy Skorpiót vagy egy Oroszlánt, azonban, mivel mindketten nagyon lobbanékonyak vagytok, az ilyen kapcsolatok, ugyan szenvedélyesek, gyorsan kiéghetnek. 

A Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek azonban tökéletes társad lehet, mert megértik, de egyszerre ellensúlyozzák is hirtelen természetedet.

Bika

A Bikák nagyon mélyen képesek szeretni, és soha nem okoz gondot számukra, hogy a családjukért áldozatot hozzanak. Ha Bika vagy, minden jegy jól jár veled, hiszen könnyen alkalmazkodsz, és örömödet leled abban, hogy a másikat boldoggá tedd. 

Neked azonban vigyázni kell, hogy mások ne használják ki ezt a tulajdonságodat, ezért a hasonlóan odaadó, önzetlen tulajdonságokkal megáldott Szűz, Bak, Rák vagy Halak lehet számodra az ideális társ, akivel boldog családot alapíthatsz.

Ikrek

Ikrekként szinte szomjazod a figyelmet, mindenkivel megtalálod a közös hangot, ezért valószínű, hogy több különböző jeggyel is volt már jó kapcsolatod. A valódi érzelmeidet azonban csak nagyon keveseknek tárod fel, és a legtöbben csak a mókás felszínre kíváncsiak, így a kapcsolatotok nehezen mélyül el. 

Egy Kos, egy Oroszlán vagy egy Nyilas azonban képes a felszínre hozni a valódi érzelmeidet, így velük valóban bensőséges kapcsolatot alakíthatsz ki.

Rák

A Rákok számára a család szent és sérthetetlen, az egyik legfontosabb érték az életben. Rákként erősen vágysz a szeretetre, és ez azt is okozhatja, hogy néha olyan kapcsolatba kerülsz, ahol a másik kihasználja az odaadásodat. 

Szintén veszélyt jelenthet, hogy egy hozzád hasonló álmodozóval hoz össze a sors, mert így nehezen tudtok valós talajt teremteni a kapcsolatotoknak. A Bika, a Szűz vagy a Bak azonban ideális társ lehet, aki mellett kiteljesedhetsz.

Oroszlán

Oroszlánként igazi határozott karakter vagy, aki tudja, mit akar, ugyanakkor érzékeny lélek is, aki könnyen esik szerelembe, ez által pedig könnyen sebezhetővé válik. 

Olyan társ mellett találod meg a boldogságot, aki képes együtt élni az ambícióiddal, hozzád hasonlóan energikus, ugyanakkor gyengéd és tapintatos is, így nem sebzi meg a szívedet, amikor feltárod neki. A Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek is ilyen partner lehet.

Szűz

A Szüzek keménynek mutatják magukat, akik a tökéletesnél kevesebbel nem érik be, ugyanakkor a felszín alatt nagyon is érzékenyek, romantikusak, akik vágynak a szerelemre, és szeretnék megélni valakivel ezeket a mély érzelmeket. 

A Rák, a Skorpió és a Halak képes arra, hogy felszínre hozza benned ezeket az érzelmeket, így mellettük megtalálhatod a boldogságot.

Mérleg

A Mérleg kellemes természetének köszönhetően szinte minden jeggyel kijön, ez azonban nem jelenti azt, hogy egészen tökéletes párost is alkotnának. Mérlegként érzelmes, de inkább passzív típus vagy, ezért szükséged van arra, hogy a másik tegyen azért, hogy fenntartsa az érdeklődésedet.

Az Oroszlán és a Nyilas is megfelelő pár lehet számodra, de az igazi befutó a Vízöntő, aki érzelmességével és állandó kreativitásával minden téren levesz a lábadról.

Skorpió

Skorpióként az érzelmeid vezérelnek, amikor szenvedélyről van szó, nagyon mélyen és nagyon őszintén tudsz rajongani a másikért, óvatosnak kell azonban lenned, mert ha hasonlóan intenzív személyiséggel kötöd össze a sorsodat, hiányozni fog a fék, és könnyen felemésztitek egymást. 

A józan gondolkodású Bika, Szűz vagy Bak ellensúlyozhatja a hevességedet, és meghitt kapcsolatba kerülhettek.

Nyilas

Nyilasként nagyon mélyen tudsz szeretni, és feltétlenül megbízol a partneredben, ezért különösen fontos, hogy olyan társat válassz, aki nem él vissza ezzel. Ugyanakkor a függetlenség nagyon fontos a számodra, és még ha el is kötelezed magadat valaki mellett, nehezen viseled, ha beleszólnak a dolgaidba.

Ez megnehezíti a párválasztást, de szerencsére a Mérleg, a Vízöntő vagy az Ikrek megérti a kalandvágyadat és elég toleráns is ahhoz, hogy teret adjon a személyiségednek.

Bak

Bakként fontosak számodra a hagyományos értékek, mindened a család, amiért bármeddig hajlandó vagy elmenni, a kalandozás azonban nem a te tereped. 

Ezért tökéletes partnere lehetsz a Ráknak, akivel azonos értékrendet ápoltok, viszont feltétel nélküli szereteteddel képes vagy felszínre hozni a Szüzek és a Bikák romantikus oldalát, akik így remek társaid lehetnek.

Vízöntő

A Vízöntök mindig a tökéletest keresik, és folyton a még jobbra törekszenek, ezért hosszú távon csak kevesek képesek lekötni a figyelmüket. 

A szenvedélyes Oroszlán vagy a mindig bolondos, jó kedélyű Ikrek mellett sohasem fogsz unatkozni, ugyanakkor a Mérlegek eleganciája és szépsége is lenyűgöz, ráadásul vele a művészetek iránti fogékonyságodban is osztozol, és remek beszélgetőpartner is lehet, ami számodra szintén kiemelten fontos.

Halak

A Halak az örök álmodozó, aki a szerelemben mindig a tökéletességet keresi, és úgy képzeli, hogy egyszer eljön érte a mesebeli herceg. Nem egyszerű minden igényedet kielégíteni, de cserébe őszintén és önzetlenül tudsz szeretni, és te is igazi hercegnő lehetsz valaki számára. 
A romantikus Bikák, vagy a jó humorú, társasági Ikrek ideális társaid lehetnek, de az érzékeny, mégis praktikus Szűz is remekül kiegészít, miközben a vágyaidnak is megfelel.