Életmód / Ezotéria

Ez az 5 csillagjegy igazi katasztrófának éli meg, ha nem él párkapcsolatban

Ez az 5 csillagjegy igazi katasztrófának éli meg, ha nem él párkapcsolatban

Halak

A halak is alapvetően társas ember, ráadásul nagyon kitartó a párkapcsolatát illetően. Ragaszkodó, törődő, könnyen megbocsájt, valamint kedves és figyelmes, úgyhogy nem túl nehéz vele boldog kapcsolatot ápolni.

Mivel romantikus beállítottságú, aki szívesen álmodozik, ábrándozik a szerelemről, nehezen is tudja elképzelni, hogy sokáig egyedül legyen.

A halak inkább benne marad egy rossz kapcsolatban, annyira fél a magánytól, és annyira kiborul lelkileg a szakítások során.

Mivel gondoskodó, és áldozatkész személyiség, azt sem igazán tudja elképzelni, hogy családalapítás nélkül élje le az életét.

Nyilas

A nyilasok nem olyan borzasztóan ragaszkodnak a párkapcsolataihoz, legalábbis nem feltétlenül szerelmi szinten. Nagyon barátságos, kedves személyiségek, akik mindenáron a jó viszony őrzésére törekszenek, akár egy nehéz szakítás után is.

Könnyen szerelembe esnek, és ekkor nagyon ragaszkodóvá válnak, mondhatni, kitűnő partnerek lesznek. Ugyanakkor a nyilasokban megvan a szabadság iránti vágy, de csak akkor kezdenek el kifelé kacsintgatni, ha valami nagyon nem működik a kapcsolatukban.

Egyébként a szerelmet illetően végtelenül kitartóak, mindent megtesznek, hogy működőképes legyen a viszonyuk, és ők is inkább csak akkor lépnek ki a kapcsolatukból, ha már megvan a következő jelöltjük.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást