Életmód / Ezotéria

Bocsi, de ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb szingliként

Bocsi, de ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb szingliként

Vízöntő

A vízöntők nagyon független, talpraesett és zabolázhatatlan személyiségek. Nagyon széles látókörrel rendelkeznek, érdeklődőek és kíváncsiak, sokszor kreatívak, és az egyenlőségre törekszenek. Vízöntőként esélyes, hogy kicsit különcnek érzed magadat, és ebben tulajdonképpen nem is tévedsz nagyot. Igaz, hogy tényleg egyedinek számítasz, de néha azt is érzed, felette állsz minden szabálynak, ami bizony a párkapcsolataid alakulását is alaposan megnehezíti.

Hajlamos vagy arra, hogy teljesen elszigeteld magadat, akár időszakosan, akár végleg, és minimálisra redukáld az ismerőseid, nemhogy a barátaid számát. Szinte alapkövetelménynek érzed, hogy mást csinálj, mint amit az átlag, ami miatt egyébként sokan felfigyelnek rád az ellenkező nemből. Te azonban különcségedet a párkapcsolatok terén is őrzöd, és nem igazán vagy arra hajlandó, hogy egy hagyományos kapcsolat igájába hajtsd a fejedet.

Fontos számodra, hogy sokat lehess egyedül, és mindenáron őrizni akarod a függetlenségedet és a szabadságodat. Ez egyrészt pozitív dolog, másrészt nem igazán az alapköve a boldog párkapcsolatoknak, főleg nem a családi életnek. Még, ha előbbire valamilyen szinten törekszel is, vízöntőként meglehetősen nagy esély van rá, hogy nem akarsz majd gyerekeket.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást