Életmód / Ezotéria

Bocsi, de ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb szingliként

Bocsi, de ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb szingliként

Szűz

A szűz nem azért került fel a listára, amiért az ikrek és a vízöntő, rájuk ugyanis messze nem jellemző a szabadság iránti mánia, és a mérhetetlen kíváncsiság. Akkor mégis miért kaptak helyet a felsorolásunkban? Leginkább távolságtartásuknak, hűvös érzékenységüknek köszönhetik a jelenlétüket. A szüzekről sokan – hibásan – úgy vélik, hogy „tipikus” nők és háziasszonyok, szóval kifejezetten feleségnek valóak, de ez egyáltalán nem igaz.

Egyszerűen jól alkalmazkodnak, szeretik, ha viszontszeretik őket, és kedvelik a bizalmas, lelki melegséget nyújtó partneri jelenlétet. Ám sokszor annyira feszélyezettek és távolságtartóak, hogy esélyük sincsen eljutni a komolyabb párkapcsolatig, nemhogy a szerelemig.

Ha mégis belevágnak, akkor nagyon nehezen oldódnak fel, valahogy képtelenek igazán közel engedni magukhoz valakit. Ráadásul analitikus, elemző személyiségek, akik az érzelmeket is valahogy racionális, kézzelfogható dologgá próbálják átalakítani, ami nyilván nem igazán lehetséges. Sokszor annyira macerásnak és bonyolultnak találják a párkapcsolatokat, hogy inkább visszakoznak, és kihasználják azokat az előnyöket, amiket a szingli élet nyújtani tud – többek között azt, hogy karrierjük könnyebben kiteljesedhet.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást