Életmód / Ezotéria

Bocsi, de ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb szingliként

Bocsi, de ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb szingliként

Ikrek

Különösen nyitott, sokoldalú és kíváncsi vagy, állandóan aktívan keresed a feladatokat, teendőket. Mindez persze nem azt jelenti, hogy végre is hajtod őket, de az biztos, hogy semmiről sem szeretnél lemaradni. Jellemző az életedre egyfajta felszínesség, ami nem azért van, mert negatív a személyiséged, hanem mert annyira széles körben szeretnél ismereteket gyűjteni, hogy egyszerűen nincs esélyed igazán elmélyülni semmiben.

Ez természetesen a párkapcsolatodra is igaz, bár előnyödre szól, hogy a kommunikáció terén valóban jeleskedsz. Nagyon pörgős vagy, folyton jössz-mész, és ember legyen a talpán, aki ezzel a tempóval lépést tud tartani. Akármennyire is nyitott vagy, valójában nem engeded egykönnyen közel magadhoz az embereket – még a szeretteidet sem, nemhogy másokat.

Sokszor te is úgy érzed, nem igazán tudod, mit szeretnél, mert egyszerre vágysz a biztonságra, a szeretetre, viszont azzal is tisztában vagy, hogy nem akarod feladni a szabadságodat, a kötetlen életedet. Ez nehéz döntés, és sokszor nem is igazán sikerül, vagy, ha mégis, akkor általában meggyőzöd magadat, hogy a kötetlen életforma számodra több örömet tartogat. Ebben lényegében van is valami, különösen esetedben.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást