Nincs nyár friss kukorica nélkül, és hogy ízletessé és változatossá tegyük ezt a rendkívül egyszerű ételt, hoztunk néhány receptet, amit érdemes kipróbálni. Az olvasztott vaj jól illik a friss kukoricához, de az alábbi feltétekkel még változatosabbá teheted ezt az egyszerű ételt.
Ha szereted a friss kukoricát grillezve, próbáld ki a legfinomabb ízesítőket hozzá! Ezek a receptek szolgálhatnak mind csupán ízelítőül abból a kínálatból, ami a kukoricára kerülhet, és akár tovább is gondolhatod őket.
Az viszont biztos, hogy nem hagyható ki a vaj, vagy a majonéz, vagy valami krémesen kenhető szósz, ami segít eloszlatni és megtapadni az ízeket a kukoricán. Lehet ez akár tahini is, amire rákerül a citrom és a füstölt pirospaprika (fűszer). De íme néhány ellenállhatatlan recept.