Így variáld a copfod 2021-ben, a Pinterest szerint

Így variáld a copfod 2021-ben, a Pinterest szerint

Címlap / Stílus / Így variáld a copfod 2021-ben, a Pinterest szerint

Lazán, röviden

A klasszikus lófarok hosszú hajból készül, pedig a rövid hajnak is jól áll, egy hosszabb bubifrizurából már könnyen elkészíthető Fejtetőre ugyan nem tudod tűzni a copfod, de a tarkón bátran összegumizhatod pillanatok alatt. Akkor mutat a legjobban, ha borzosan, lazán hagyod és a frufru is remekül áll neki.

 

Magasan tűzött

A fejtetőn tűzött lófarok népszerűsége évtizedek óta töretlen én nem véletlenül: ez frizura szépen emeli ki az arcot és emellett lehengerlően szexi. A tökéletes magas copf eléréséhez fújd be a hajad száraz samponnal és kicsit borzold össze. Nem kell minden tincsnek szigorúan a helyén lennie, ennek a fazonnak kifejezetten jól áll, ha lazára veszed.

 

Cuki copf

Pillanatok alatt bájos megjelenést kölcsönöz egy vastag hajgumival összekötött copf. Fiatalos hatást kelt, főleg akkor, ha a hajgumi vidám színekben pompázik. Tovább okozhatod a kislányos hangulatot, ha oldalt pár csitcsattal tűzöd meg a hajad.

 

Felül fonott

Ha szeretsz foglalkozni a hajaddal és szépen fonsz, ezt a fazont neked találták ki. Ez a frizura már megidézi a jó időt és a nyarat, egyből jókedved lesz tőle. A fonat legyen laza és dús, ha szükséges, fonás előtt tupírozd meg a hajad egy kicsit. 

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást