5+1 gourmet zöldség lekvár recept, amit most megosztok veled
A zöldségekből rengetegféle étel készíthető, de hogy még lekvár is? Meglepő, de kipróbálásra méltó finomságok következnek. Bízom benne,…
2023.10.20.A zöldségekből rengetegféle étel készíthető, de hogy még lekvár is? Meglepő, de kipróbálásra méltó finomságok következnek. Bízom benne,…
írta Nagy Annamária 2023.10.20.A különféle táplálkozási irányzatok folyton jönnek-mennek, ám szép lassan szinte mindig kiderül, hogy a jó öreg, természetes és…
írta Szabó Erzsébet 2023.10.03.Az idén sokkal több paradicsomot ültettem, mint korábban, aminek meg is lett az eredménye: nem győzöm félretenni a…
írta Szabó Erzsébet 2023.09.02.Már egy ideje fogyasztok fermentált zöldségeket, bár egyelőre az egyszerűbb, hagyományosabb változatok mellett tettem le a voksomat: télen…
írta Szabó Erzsébet 2019.07.17.Az erjesztés az egyik legrégebbi módszer a friss alapanyagok tartósítására, és persze nem ismeretlen az alkoholgyártás világából sem.…
írta Szabó Erzsébet 2018.06.12.Fontos, hogy a gomba megfelelő hőkezelést kapjon, mert nyersen fogyaszthatatlan. Vigyázat! Csak bevizsgált gombát szabad enni, és azt…
írta Sütő Gyöngyi 2014.10.16.A mustot egészséges szőlőből készítsd, amelyen még nem láthatóak az erjedés nyomai, mert csak így kapsz igazán ízletes…
írta Sütő Gyöngyi 2013.11.06.