A spirulinát a NASA is ajánlja! Zöld superfoodok a tavaszi megújulásodhoz
A tavasz első illatát visszafordíthatatlanul megéreztük és átmeneti ruhatárunk készenlétben áll a gardróbunkban. Szervezetünket is legalább ennyire alaposan…
2024.03.16.A tavasz első illatát visszafordíthatatlanul megéreztük és átmeneti ruhatárunk készenlétben áll a gardróbunkban. Szervezetünket is legalább ennyire alaposan…
írta Berényi Nóri 2024.03.16.Annyira egészségesek a zöld levelesek, valóságos super food-ok, hogy minden nap a tányérunkra kellene kerülniük. Annak ellenére, hogy…
írta Szabó Erzsébet 2024.01.04.Nem véletlen, hogy az antioxidáns lett az elmúlt években az a hívószó, amire az egészségesen táplálkozók a legtöbbször…
írta Nagy Niki 2023.12.04.Egészséges, alacsony kalóriatartalmú, tele van vízzel, és jót tesz a bőrödnek is – a mandarin kész csodagyümölcs, aminek…
írta Nagy Niki 2023.11.26.A cékla a közelmúltban superfood minősítést kapott, és ha unod is már ezt a terminust, bebizonyítjuk, hogy mennyire…
írta Marity Mira 2023.11.26.Bár hazánkban még kevésbé elterjedt a spirulina, összességében a világ legnépszerűbb étrend-kiegészítői közé tartozik. A „zöld aranyként” is…
írta Nyul Debóra 2023.08.30.A gyömbér jótékony hatásairól szóló cikkekkel Dunát lehetne rekeszteni, és bár valóban nagyon egészséges, azért nem csodaszer. Latinul…
írta Szőke Angéla 2023.08.09.Szörnyű azzal szembesülni, hogy manapság minden második ember valamilyen emésztési problémával küzd és legtöbb esetben már ételintolerancia, vagy…
írta Berényi Nóri 2023.07.19.Míg bizonyos szuperételek hazánkban egész évben könnyen elérhetőek, addig mások elsősorban szezonálisan szerezhetőek be - a legszerencsésebbeknek a…
írta Nyul Debóra 2023.05.24.Szervezetünk pH-értékének normál szinten tartása nagyon fontos az egészségünk szempontjából – 1-től 14-ig terjedő skálán mérhető ez az…
írta Téklesz Rita 2022.06.15.