Ezt a titkos erőt rejti a savanyúság leve
A savanyúság készítése egy nagyszerű módja annak, hogy tartósítsunk különféle zöldségeket és változatosabbá varázsoljuk az egyes étkezéseinket. Bár…
2024.04.14.A savanyúság készítése egy nagyszerű módja annak, hogy tartósítsunk különféle zöldségeket és változatosabbá varázsoljuk az egyes étkezéseinket. Bár…
írta Nyul Debóra 2024.04.14.Őseink ilyenkor, ősszel, készítették fel a kamrájukat a télre. A különböző terméseket tartósították, hogy a téli hónapokban is…
írta Sütő Gyöngyi 2022.09.16.A fermentálás kiváló egészségmegőrző, ráadásul a bélflóránk állapota még az agyunk működésére is hatást gyakorol.
írta Szabó Erzsébet 2021.03.05.A zöld dióról elterjedt, hogy mérgező, illetve, hogy allergizál, ezért sokan teljesen figyelmen kívül hagyják ezt a kivételes…
írta Szabó Erzsébet 2017.09.15.Ha fel akarod turbózni a C-vitamin raktáradat a téli időszakban, jobban jársz, ha a sokszor kétes származású déligyümölcsök helyett…
írta Boros Mariann 2016.01.16.A nyári szezon egyik legizgalmasabb és legközkedveltebb zöldsége az uborka – minden formában és ízben. Nem csupán a…
írta Szabó Erzsébet 2015.06.29.A köretek alapvetően meghatározzák a főétkezéseket, márpedig ha lassan unod a diétás csirkemellet és a halat, ideje a…
írta Sándor Alexandra 2014.01.24.Azoknak sem kell lemondaniuk a nassolásról, akik diétáznak, vagy éppen az életmódváltás közepén tartanak. Számukra is akadnak olyan…
írta Szabó Erzsébet 2013.02.10.Egyre ritkábban fogyasztunk savanyúságokat, a modern reform konyha ételei között sajnos kevés hely jut neki. Pedig nem árt,…
írta Fischer Anna 2012.01.10.