Lekvárok, szörpök, befőttek modern köntösben, Zsusskától
Neked is hiányoznak a nyár ízei, de azok az igazi, varázslatos, gyümölcsös ízek? Szerencsére különféle tartósítási eljárással szinte…
2023.12.17.Neked is hiányoznak a nyár ízei, de azok az igazi, varázslatos, gyümölcsös ízek? Szerencsére különféle tartósítási eljárással szinte…
írta Nyul Debóra 2023.12.17.A zöldségekből rengetegféle étel készíthető, de hogy még lekvár is? Meglepő, de kipróbálásra méltó finomságok következnek. Bízom benne,…
írta Nagy Annamária 2023.10.20.Idén úgy döntöttem, nem teszek el lekvárt, mert olyan sok maradt tavalyról, hogy azzal a készlettel egész biztosan…
írta Szabó Erzsébet 2023.09.03.Az idén sokkal több paradicsomot ültettem, mint korábban, aminek meg is lett az eredménye: nem győzöm félretenni a…
írta Szabó Erzsébet 2023.09.02.A nyár rengeteg ízletes zöldséggel és gyümölccsel kényeztet el bennünket, a legfinomabbak ezek közül pedig éppen augusztusban teremnek.…
írta Bodnár Alexa 2023.08.23.Biztos neked is vannak jól bevált módszereid a befőzésre, amik közül a legegyszerűbb a bolti 2:1, illetve 3:1…
írta Szabó Erzsébet 2023.07.17.Ugye te is találkoztál már olyan emberrel, akinek az arcához hozzátartozik a nevetés*? Pászt-Elekes Nikoletta pont ilyen. Amikor…
írta Kovács-Hain Zsuzsi 2022.08.12.Bár még csak most érkezett meg hozzánk is a nyár, már itt is van a befőzés ideje: az…
írta Szabó Erzsébet 2019.06.13.A házi dzsemek, lekvárok, kompótok, befőttek és szörpök készítése nem csak nagyanyáink korában volt népszerű, az egészséges életmód térhódításának köszönhetően…
írta Szendrey Adrienn 2016.06.30.Fontos, hogy a gomba megfelelő hőkezelést kapjon, mert nyersen fogyaszthatatlan. Vigyázat! Csak bevizsgált gombát szabad enni, és azt…
írta Sütő Gyöngyi 2014.10.16.