10 DIY, ami nem hiányozhat az első lakásodból

Stumpf Bea
Írta: ,
10 DIY, ami nem hiányozhat az első lakásodból

Kép forrása: brit.co

Az első lakás mindig izgalmas mérföldkő az életben, legyen szó egy első albérletről, egy saját lakásról vagy egy első közös kuckóról. Ne is törd magad azon, hogy elsőre tökéletesen berendezd, hiszen ahhoz, hogy valóban otthonos és praktikus legyen, benne kell laknod, ki kell tapasztalnod és útközben kell alakítgatnod, csinosítgatnod. Ha igazán egyedi bútorokat szeretnél vagy egyébként is szűkös a budget, akkor érdemes egy-két saját kezűleg készített darabot is beiktatnod. Lássuk a legjobb ötleteket!

Extra bútorok Kép forrása: gratefullyvintage.com

Ha a beköltözés után még egy kicsit üresnek érzed a lakást, de egyelőre nem tudsz nagyobb bútorokra beruházni, akkor mindenképp be kell szerezned egy létrát!

Adok-veszek oldalakon fillérekért hozzájuthatsz, majd könnyen átalakíthatod akár dekorációs elemnek, akár ruhaállványnak, akár cipőtartónak akarod használni.

Amire szükséged lesz, az egy kis csiszolás és egy kis plusz festés, hogy egyedi és mutatós legyen!

Egy kis tavasz Kép forrása: thehousethatlarsbuilt.com

Ha az a célod, hogy egy kicsit egyedibbé és különlegesebbé tedd az otthonodat, akkor mindenképp ügyelned kell az apró részletekre.

Ilyen például az összes konyhai eszköz, amit használsz, ezeket ugyanis elsősorban nem azért veszed meg és használod, mert szépek, hanem azért, mert hasznosak.

De mi lenne, ha a kettő együtt járna? Mit szólnál például egy ilyen csodás, szárított virágszirmokkal és préselt levelekkel díszített tálcához?

Ha azt szeretnéd, hogy tartós legyen, csak erősíts rá egy üveglapot, és már készen is vagy!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!