Életmód / Ezotéria

A bolygók hatása a csillagjegyekre

A bolygók hatása a csillagjegyekre

Szaturnusz

A kényszer és korlátozás bolygója. A Szaturnusz nagy akadályokat gördít elénk, de mindez szükséges számunkra a növekedéshez és a haladáshoz. Kihívást és szigort hoz életünkbe, és addig nem hagy békén, ameddig nem vonjuk le a tanulságokat.

A legtöbb embert a Szaturnusz a 30. születésnapján éri el, amikor a bolygó befejezi Nap körüli pályáját és ugyanoda ér, mint amikor születtünk. Ezért is olyan rossz érzés 30-nak lenni. A néphiedelem szerint nem jó babát szülni 30 évesen, de egyéb babonák is léteznek ezzel az életévvel kapcsolatban. A Szaturnusz a Bak csillagjegyet uralja.

Uránusz

Egy viszonylag új bolygó, a képzeletet, illúziót, megtévesztést, önbecsapást szimbolizálja. Néha pozitív hatása van, ha például a képzelet segít áthidalni a nehéz pillanatokat. Ugyanakkor a Neptunusz összefüggésbe hozható a kábítószerrel is, vagy a képzelettől való meneküléssel is. A Neptunusz az érzelmes Halakat uralja.

Plútó

A Plútó bolygót a tudattalannal, szexel és halállal hozzák kapcsolatba. Az újjászületéshez is társul. Minden ami spirituális és okkult, az a Plútó hatásának köszönhető. Gyakran ennek a bolygónak a hatására találjuk meg lelki társunkat. A Plútó a Skorpió csillagjegy alatt szülötteket uralja.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást