Életmód / Ezotéria

A bolygók hatása a csillagjegyekre

A bolygók hatása a csillagjegyekre

Merkúr

A kommunikációhoz, kereskedelemhez társítják a Merkúr bolygó hatását. Ha a Merkúr hatása alatt születtél vagy épp a Merkúr uralkodása van, akkor kommunikatív és kifejező vagy. Ha a Merkúr hatása hanyatlik (évente háromszor), akkor zavarok és késedelmek lépnek fel a kommunikációt, technikát, utazást és üzletet illetően.

Mivel a Merkúr lassan veszít hatásából, előfordulhat, hogy a hanyatlási periódusban rendezni tudsz régi problémákat, vagy régi területeket tudsz feleleveníteni. A Merkúr az Ikrek és Szűz csillagjegyekre van hatással.

Vénusz

A szeretet, szépség és kreativitás bolygója. Ő inspirálja a művészetet, romantikát és vágyat. Ha a Vénusz hatása alatt vagy, akkor  javul megjelenésed, erősödik vonzerőd és pénzügyi kilátásaid is javulnak. A Vénusz a Mérleg és Bika planetáris uralkodója.

Mars

A Mars bolygó volt a háborúk „ősatyja”, az energikusság és agresszivitás szimbóluma. Ha születési ábrádon a Mars hatással van csillagjegyedre, akkor energikus, tüzes természeted van.

A Mars hatása alatt gyakran megbukunk, de tovább haladunk az úton. A Mars a Kos csillagjegy fölött uralkodik.

Jupiter

A Jupiter bolygó a szerencse, a lehetőségek és az optimizmus csillagjegye. Akik a Jupiter hatása alatt születtek, szeretnek nagyban gondolkodni. A Jupiter alatt születettek a növekedés és haladás ajándékával vannak megáldva. Mindannyiunkra hatással van a Jupiter 12 évente egyszer, ez az időszak pedig aranyat ér.

A Szaturnusszal ellentétben, a Jupiter okozta lehetőségekért nem kell keményen megdolgozni. Ugyanakkor tudni kell kinyitni az ajtót, ha a szerencse kopogtat. A Jupiter lassan mozgó külső bolygó, mely a Nyilas csillagjegyet uralja.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást