Életmód / Ezotéria

4 csillagjegy, akinek idős lelke van: sokkal bölcsebb, mint a korosztálya

Vízöntő

Téged világ életedben érdekeltek a régiségek, a múlt történetei, titkai, és sokszor szeretsz vintage darabokat hordani.

Mindez azért, mert valójában a te lelked már nem először jár itt, és rengeteg tapasztalatod van, amik folyton visszarántanak a korábbi életedhez. Jellemző rád, hogy a régi hagyományok, elvek nagyon fontosak neked, így például a házasság szentsége számodra sérthetetlen.

Képes vagy úgy látni a környezetedet, ahogy mások nem, kreatív vagy, és a saját ötleteiddel rengeteg ember életét változtathatod meg. Egyediséged miatt viszont mindig is úgy érezted, hogy kilógsz a sorból, és sehol sem tudsz igazán elvegyülni.

Hiszen téged nem feltétlenül érdekelnek azok a dolgok, trendek, amik a korosztályodat igen.

Emiatt sose érezd magad rosszul, mert épp ezért vagy te a legérdekesebb személy a szobában!

Halak

Színes képzelőerőd és fantáziavilágod annak köszönhető, hogy idősebb lelked már rengeteg dolgot látott előző élete(i)dben.

Ebből kifolyólag biztos, hogy téged mindig is vonzottak a művészetek, imádtál olvasgatni, bekapcsolni a zenét és elmerülni a saját kis világodban, ezt pedig képes vagy boldogsággal megélni.

Rengeteg érzelem rejtőzik benned, és igazi romantikus lélek vagy, mert megtanultad már, hogy az életben semmi sem olyan fontos, mint a szerelem, a barátság és a család.

Elég csak egy fél órát beszélgetni veled, és máris bebizonyosodik a partnerednek, hogy milyen üdítő, az átlagtól eltérő egyéniség vagy.

Nem csoda, hogy mély nyomot hagysz az emberekben!

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást