5 biztos jele annak, hogy reménytelen házasságban élsz

5 biztos jele annak, hogy reménytelen házasságban élsz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 biztos jele annak, hogy reménytelen házasságban élsz / 2. oldal

Folyton mások előtt veszekedtek

Valószínűleg te is ismersz legalább egy olyan párt, akikkel egyszerűen képtelenség egy légtérben megmaradni, mert folyton kitör közöttük a balhé. Állandóan beszólogatnak egymásnak, és látszólag apróságokkal is képesek felidegesíteni a másikat. Ha azon kapod magad, hogy lassan ti magatok is ilyenné váltok, így a társasági események előtt már előre aggódsz, semmiképpen se tudd be holmi „feszült időszaknak” a dolgot!

Ez a fajta kommunikációs dinamika ugyanis arra utal, hogy szándékosan bántani akarjátok a másikat, ami a legkevésbé sem piskóta.

Talán semmi sem ássa úgy alá a házasságot, mint az egymás iránt tisztelet hiánya

Mindig ugyanaz a játszma

A játszma az emberi viszonyok természetes velejárója, de minél kevesebb van belőle, annál boldogabb lehet a kettőtök kapcsolata. Ha ugyanazokat a köröket futjátok le újra és újra, ráadásul már olyan témák is akadnak, amelyeket kifejezetten el kell kerülnötök, hogy ne robbanjon ki közöttetek parázs vita, hát egyértelmű, hogy valami nem stimmel a kommunikációtokkal.

Az így felhalmozódott sérelmek napi szinten feledhető bosszúságnak tűnnek ugyan, ám hosszú távon ártanak a házasságotoknak – muszáj tehát kialakítanotok valamiféle kompromisszumot, hogy végre lezáruljon ez a csiki-csuki állapot.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást