Otthon / Dekor

Betegséget okozó falszínek az otthonodban: hízás, vérnyomás, gyomorpanaszok

Lila nappali

Fekete

A fekete szín elegáns, és újabban ma már az sem számít tabunak, hogy akár egy egész falfelületen használd. Ilyenkor azonban mindenképpen érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen kiegészítőket választasz mellé, mert a túl sok fekete, különösen tiszta fehérrel párosítva talán jól mutat egy magazinban, de steril hatást kelthet a valóságban, és ez búskomorrá tehet, megakadályoz a kreatív munkában, bénítóan hathat rád.

Sárga

A naphoz legközelebb álló szín csupa energia és vibrálás, érdemes olyan helyeken használni, ahol együtt van a család, vagy valamilyen kreatív tevékenység zajlik.

Nem árt azonban tudni, hogy a narancshoz hasonlóan a sárga is hatással lehet az emésztőszerveidre, aki érzékeny erre a területre, annál gyomorfájást okozhat a túl nagy felületen alkalmazott, állandóan sugárzó, vibráló, sosem nyugvó szín.

Kék

A kék nyugodt, kiegyensúlyozott, és nagyon kellemes árnyalat, ráadásul jól társítható más színekkel, azonban mivel hideg árnyalatról van szó, fázóssá tehet, ami ugyan önmagában nem betegség, de nagyon kellemetlen állapot. Ha sok a kék a lakásban, és mindig úgy érzed magadat, mint akiben valamilyen betegség bujkál, próbáld a szobát melegebbé tenni egy kis barnával, ami nagyon szépen harmonizál a kék minden árnyalatával.

Oldalak: 1 2