A vonzó alak elsősorban a konyhában készül, legalábbis 70-80%-ban az határozza meg a testsúlyodat, hogy mit eszel. Éppen ezért nem mindegy, mi kerül az asztalra… De hogyan fogyhatsz, ha nem csak magadnak főzöl, hanem másokról is gondoskodnod kell?
3/5 Cserélj észrevétlenül
Bátran főzhetsz olyan leveseket, amikbe nem kell rántást, habarást, plusz zsiradékot tenned (pl. hús- és zöldséglevesek).
Emellett érdemes alternatív sűrítési technikákat kipróbálnod, amik főleg a főzelékeknél, leveseknél hasznosak.
Ha teheted, egyszerűen főzd sűrűbbre a fogást, így bőven elég azt összeturmixolnod, nincs szükséged utólagos sűrítésre (pl. vadas, sárgaborsó főzelék, töltött paprika esetében).
Továbbá jó, ha kipróbálod a rostban gazdag liszteket (pl. nyílgyökér- és rizsliszt), amikkel extra kalóriák nélkül sűríthetsz.
Nyugi, a többiek észre sem fogják venni, hiszen ezeknek nincs mellékíze!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!